La doar cateva sute de metri distanta de cea mai cautata destinatie de pe litoral, se contureaza o noua lume: Mamaia Nord-Navodari, care a primit anul acesta, de la Guvern, titlul oficial de "statiune".

S-au facut investitii masive in zona, mai ales pe plajele care pana acum erau salbatice.
De pilda aici, manageri au adus gazon, stuf si palmieri pe plaja.



Un roman stabilit demult in Belgia a ramas mut de uimire cand a revazut plajele din Navodari. Lasase in urma doar mare si nisip. Acum, insa, intregul tarm a capatat o imagine cocheta, cu umbrele albe, din ciucuri.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Aici, in Navodari, ce e avantajos e ca sunt toate punctle de distractie aproape de cazare”, spune romanul.

Dupa ce a realizat ca litoralul pe care il lasase in urma a inceput sa se ridice la nivelul din strainatate, romanul a decis sa-si invite si amicii din Belgia, aici.

Statiunea Navodari mai are un plus: spatii de cazare din belsug. Multe hoteluri din Navodari sunt de 4 si 5 stele.

Pretul de 700 de euro pe noapte nu ii sperie pe milionarii care vor sa se trezeasca privind marea. Turistii pot alege insa si camere in vile si hoteluri de 2 si 3 stele, unde preturile variaza de la 300 la 600 de lei pe noapte in plin sezon.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si