Transferul pacientei se face cu o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, care a decolat spre Belgia la ora 15:00. Autoritățile au aprobat transferul tinerei la un spital din Belgia prin formularul E112 din cauză că niciun spital din România nu are condiții pentru a o trata în siguranță.

"O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni de evacuare medicală, va efectua astăzi, 16 aprilie, în jurul orei 15.00,

o misiune umanitară de urgenţă pe ruta București- Bruxelles, Belgia, pentru transferul unei paciente din județul Tulcea, rănită în urma unui accident care a avut loc în comuna Sfântu Gheorghe. Misiunea se efectuează la solicitarea Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne", au anunțat autoritățile, scrie Hotnews. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mădălina Neculai, în vârstă de 25 de ani, este din Tulcea și are arsuri grave pe aproape jumătate din suprafața corpului, iar căile respiratorii sunt grav afectate. Tânăra a suferit arsuri grave în noaptea de duminică spre luni, în timp ce se afla pe pontonul din comuna tulceană Sfântu Gheorghe, care a luat foc. Imediat după accident, ea a fost transportată cu barca la Murighiol, iar apoi, la Spitalul Județean din Tulcea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si