„Nici nu s-au deschis bine magazinele și centrele comerciale că românii le-au luat cu asalt. Fie că au vrut să mănânce, să mai facă niște cumpărături sau pur și simplu să se relaxeze, au ajuns să se lovească unii de alții în sfintele aglomerații pe care le-au lăsat în urmă anul trecut”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Aglomerație în centrele comerciale din primele zile ale anului

La orele prânzului era o aventură să-ți croiești drum prin galeriile acestui centru comercial din Capitală. Unii au venit strict pentru relaxare. O plimbare prin magazine sau un masaj bun la aparatele profesioniste. Alții, sătui de atâtea sarmale, piftie sau cozonaci, au ținut morțiș să schimbe meniul.
„Am mâncat o shaorma și mergem acasă. Îmi iau bilete și mergem acasă”, a spus o persoană.
De altfel, rundele de shopping sunt plăcerea nevinovată a multora dintre noi.
Iar pe lista de cumpărături a românului care a trecut prin mall în a doua zi din an și-au făcut loc rapid de toate.
La restaurantele de tip fast-food, aglomerația a fost de nedescris. Mesele nu au rămas goale cât a fost ziua de lungă. Dar și patinoarul le-a făcut cu ochii multora, mai ales celor mici.

Citește și: VIDEO- Haos în magazine înainte de Revelion. Oamenii au dat năvală în centrele comerciale

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pentru unii, evadarea din mall a venit ca o binecuvântare după zile întregi de sărbătoare în care nu au avut vreme nici să respire din pricina musafirilor.
Începând de astăzi, atât centrele comerciale, cât și magazinele au revenit la programul normal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si