De când a început să fie atras de Teodora, Robi nu a mai avut ochi pentru altă fată. Chiar dacă încearcă să îi intre în grație, tânărul a reușit să o supere puțin pe brunetă. 

Teodora: „Nu înțelegeam supărarea lui Robi, pentru că îmi zicea Sebastian că e supărat pe mine și nu înțelegeam ce am făcut. După aceea au fost unele glumițe care m-au deranjat puțin.

Au fost niște glume pe care nu le-am gustat. A zis cineva la un moment dat, nu mai știu dacă Julia, că noi suntem femeile lui.”
Julia: „Robi glumea și a zis că are 5,6 femei aici în casă cât e el prezent.”

Citește și: VIDEO Rebecca, gest controversat, în lacrimi, după ce a fost prinsă cu minciuna. Reacția lui Antoni a lăsat-o fără cuvinte: ”Te înțeleg”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Pământul ar urma să fie lovit în următoarele ore de o furtună geomagnetică. Ce spun oamenii de știință- wowbiz.ro

robi casa iubirii, teodora casa iubirii, julia casa iubirii

Teodora, luată la întrebări de Patrick. Ce se întâmplă cu adevărat între ea și Robi: „Nu am vrut niciodată să îl deranjez cu ceea ce spun”

Luată la întrebări de Patrick, Teodora a mărturisit că simte că așa cum este momentan cu Robi îi este foarte bine. Când a venit vorba de dragoste, tânăra a explicat că momentan nu e cazul. 

Teodora: „Suntem ok eu și Robi, cum am fost și până acum.”
Patrick: „Simți că te îndrăgostești, Teodora?”
Teodora: „Nu cred că mi-am dat voie.

Să fac asta. Robi îmi e o persoană foarte dragă și apreciez că nu știu dacă încearcă sau vine de la sine să se comporte foarte frumos cu mine, dar lucrurile momentan sunt bine așa cum sunt.”
Patrick: „Robi nici nu te privește când vorbești. La cum îl cunosc eu pe Robi, cred că puțin este deranjat de ceea ce spui acum.”
Teodora: „Eu nu am vrut niciodată să îl deranjez cu ceea ce spun. Eu vreau să fiu ok cu el.”
Robi: „Eu mi-am exprimat dorința de a avea ceva cu tine. N-am ce să-ți zic. O înțeleg. De la început am înțeles-o. Eu în momentul de față nu sunt interesat de altă fată. Singura fată care îmi place ești tu, Teodora. Nu văd de ce nu am mai avea discuții. Eu sunt aici.”

Chiar dacă Teodora nu se apropie prea mult de Robi, acesta este convins că vrea să o aștepte oricât va fi nevoie, chiar dacă va avea și alte opțiuni. 

Julia: „Dacă mâine ar intra în casă o fată nouă, care să îți placă din punct de vedere fizic, ai mai continua să aștepți după Teodora?”

Robi: „Poate să intre oricine acum, îmi place Teodora. Nu aș încerca nimic. Am ales în momentul de față să o înțeleg pe Teodora.”
Julia: „Teodora e în același stadiu de două săptămâni. Trebuie să și verbalizeze.”
Robi: „Nu trebuie.”
Julia: „Da, de aia mai ai puțin și plângi.”

Citeste si: Gabriel Trifu, adevărul său despre divorțul de Catrinel Sandu: „Ce o interesa pe ea cel mai tare era cum va fi privită aici în România vizavi de divorțul nostru.”- kfetele.ro

Citeste si: Cu ce se ocupă, de fapt, Medana, soția lui Alin Oprea: „Eu am avut întotdeauna propriile mele afaceri”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: VIDEO "O falsă ești". Giuly și Bianca, din nou, la cuțite. Concurentele au răbufnit și s-au luat la ceartă: "Te rog frumos să nu mai vorbești"

robi casa iubirii, teodora casa iubirii, julia casa iubirii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si