Între Julia și Bianca se pare că a izbucnit o ceartă, iar motivul ar fi Cosmin. Julia a dorit să îi atragă atenția concurentei că vede doar anumite lucruri la Cosmin, fapt care ar părea oarecum deplasat și care ar putea fi interpretat. Ce părere are Cosmin despre discuția fetelor? Să mai existe sentimente din partea Biancăi către concurentul aflat într-o relație cu Ștefania?

biacna cosmin julia

Julia scoate la iveală detalii picante în "Casa Iubirii": "De fiecare dată subliniază...."

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Discuții contradictorii în "Casa Iubirii". Cosmin, motivul unui scandal dintre Julia și Bianca

Se pare că Julia a observat că Bianca vede doar lucruri negative la Cosmin, băiatul cu care s-ar fi aflat într-o cunoaștere. Acest lucru i-a ridicat suspiciuni pe care a dorit să le clarifice.

Julia: Eu i-am spus Biancăi că de fiecare dată subliniază doar lucrurile negative la Cosmin și că nu mai vede nimic bun la el. Și cred că face asta pentru că Cosmin nu a ales-o. Și mi-a zis că nu-mi dă material și s-a ridicat și a plecat.

Andreea Mantea: După ce ați vorbit jumătate de oră?

Julia: Da!

Andreea Mantea a dorit apoi să asculte și părerea Biancăi, acuzată de Julia că vede doar aspecte negative la Cosmin. Ce a avut de spus concurentul, prins fără să vrea într-o discuție aprinsă a fetelor?

biancaa cosmin julia

Julia scoate la iveală detalii picante în "Casa Iubirii"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Andreea Mantea: Ce lucruri urâte vezi la Cosmin, Bianca?

Bianca: Pot să răspund prima dată la ce a spus Julia?! Deci... nu știu de ce ar trebui să fiu obligată că dacă nu văd ceva bine de la o persoană în ceea ce mă privește pe mine, nu văd un comportament ok în ceea ce mă privește pe mine, nu văd de ce ar trebui să subliniez ceea ce nu văd, pentru că eu cu el am terminat-o de atâta timp, nu știu de ce crezi tu sau de ce

ai adus tu în discuție că dacă el nu m-a ales pe mine, eu să fac ce...? Nu are rost discuția asta că nu o să ducă nicăieri.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cosmin: Dar mai exact ce ai subliniat? Sau ce ai spus?

Julia: Cosmin, de fiecare dată când e vorba de tine, nu ți se pare și ție că îți găsește lucrurile negative? Și se axează doar pe asta. E ca și cum nu mai găsește un lucru bun în persoana ta.

Bianca: Păi eu văd ce îmi arăți.

Citește și: Virginia a dezvăluit că încă îl place pe Patrick! O altă fată luptă pentru inima tânărului: ”Și mie îmi place un pic de tine”

bianca casa iubirii

Mai are sentimente Bianca pentru Cosmin?

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Cosmin: Păi eu... chiar nici nu mă interesează dacă găsește sau nu. Mă interesează să găsească persoana de lângă mine, lucruri bune în mine. Referitor la tine Bianca. Eu cu tine am vorbit, am discutat ce aveam de discutat, cred că am lămurit lucrurile.

Nu știu dacă mai ai ceva pentru mine.

Bianca: Păi nu mai am, dar ea spune...

Cosmin: Dacă mai ai ceva sau simți că mai ai ceva, te rog să spui. 

Bianca: Chiar simt că nu mai am nimic.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO. Julia, geloasă după ce Robi a pus ochii pe o altă fată din "Casa Iubirii"? "Fără draga mea, că nu ne drăguim"

Julia a încercat să explice motivul pentru care Cosmin a fost inclus în discuția lor. Mai mult decât atât, concurenta a creat un partener ideal pentru Bianca, care nu a părut tocmai încântată.

Julia:(...) E strict părerea mea. Eu aș vedea-o pe Bia cu aspectul lui Cosmin, fizic, și mintea lui Robert... 

Bianca: Ți-am zis că n-are rost termenul ăsta de comparație.

Cum a continuat discuția celor două și la ce concluzie au ajuns, urmăriți materialul video de mai jos.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si