Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Mai multe note de trecere, mai puține medii de 10. Ce au spus elevii după afișarea rezultatelor: „Corectarea nu prea a fost corectă”

Examenul de Bacalaureat din acest an a adus cele mai bune rezultate, dar și cele mai puține medii de 10 din ultimul deceniu. Ce au spus elevii după ce au văzut notele?

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Absolvenții de liceu au aflat notele la bacalaureatul care e pe cale să intre în istorie cu cele mai bune rezultate din ultimul deceniu. Însă există voci care spun că subiectele ar fi fost mai ușoare- tocmai ca să nu mai fim de râs după dezastrul de la simulare. Paradoxal- însă- avem cele mai puține medii de 10 din ultimii ani, a transmis Cristian Sabbagh.

Mai multe note de trecere, mai puține medii de 10

Am luat 3,95 la mate, la aia vreau să fac și contestație pentru că mi se pare că corectarea nu prea a fost corectă, a spus un elev. 

Prin urmare- tânăra a contestat nota.

Oricum- nu are nimic de pierdut. Ba dimpotrivă!

Eu am făcut corectarea după barem și mi-a ieșit 4 și cu un punct din oficiu 5. Deci atât îmi trebuia și puteam să-l iau, a spus un elev. 

Altora- geografia le-a dat bătăi de cap. Cu 4.75- Robert a picat bacul- chiar dacă la română și la matematică a luat note de trecere.

Și Ștefan a picat bacul. 20 de sutimi i-ar mai fi trebuit ca să iasă biruitor în trânta cu examenul maturității. E dezamăgit- dar atât de tare încât să-i strice pofta de vacanțe.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Au contestat notele chiar și cei care s-au apropiat de punctajul maxim- chiar dacă e riscant.

În statistici stăm bine. Avem cea mai mare rată de rată de promovare din ultimii 10 ani. Aproape 8 din 10 elevi au reușit să ia examenul.

Cel mai bine s-au descurcat elevii din Cluj, Galați și Brăila. Iar cele mai mici note s-au înregistrat în județele Ilfov, Harghita și Giurgiu.

Da, am luat 10 la matematică. Au fost pe gustul meu, a spus un elev.

Mulți dascăli au spus că subiectele ar fi fost mai ușoare față de alți ani și asta din pricina rezultatelor dezastruoase de la simulare.

Ministrul Educaţiei nu are nicio implicare în ceea ce înseamnă procesul de elaborare a subiectelor, procesul de elaborare este gestionat de Centrul Naţional de Politici de Evaluare. Permiteţi-mi să mărturisesc că şi eu am văzut în presă diferite poziţii ale cardelor didactice care indicau mai degrabă un nivel mediu al subiectelor. Nu cred că elevii care au învăţat bine au avut o problemă, a declarat Ministrul Educației.

Citeste si: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"- kfetele.ro

Citeste si: Povestea cuplului care a renunțat la casa lor pentru a trăi permanent pe mare. Ce i-a determinat să facă acest pas radical- radioimpuls.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Doar 39 de elevi au reușit să obțină nota 10 pe linie la toate cele 3 materii. Rezultatele finale vor fi afișate pe 12 iulie.

Citește și: VIDEO Locul blestemat a mai luat o viață. Nicu s-a stins din viață la 17 ani, încercând să se răcorească în apele Prutului

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI