Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Mai mulți pădurari din Argeș au fost atacați cu drujba de către hoții de lemne

Incident scandalos într-o pădure din Argeș, acolo unde pădurarii au fost atacaţi cu drujba şi toporul de mai multe persoane pe care le-au prins la furat lemne.

Diana Bostan,

Pădurari atacați cu drujba


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ce au declarat autoritățile în urma incidentului

”La data de 17 februarie a.c.,  poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr au fost sesizaţi,  prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, între cinci lucrători silvici şi mai multe persoane a izbucnit un conflict. La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii, iar din verificările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în punctul Plăişor din localitatea Dragoslavele, cinci lucrători silvici au depistat trei adulţi şi un minor, care transportau material lemnos, cu două atelaje hipo, fără documente legale. Persoanele în cauză au devenit agresive şi i-au ameninţat pe lucrătorii silvici cu drujba şi un obiect tăietor”; transmite IPJ Argeş. 

Citește și: La un pas de o altă tragedie la Lacul Morii: o femeie a fost atacată de doi câini din rasa Cane Corso

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Agresorii au fost identificați și urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Polițiștii au confiscat și 1,5 metri cub de lemn.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI