Sinuciderea unei tinere de optsprezece ani din județul Suceava scoate la iveală acuzații grave. Șeful poliției care ar fi avut o relație cu fata e bănuit că ar fi maltratat-o și supus-o unor umilințe care au împins-o la gestul șocant. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar inspectorul a fost destituit din funcția de conducere și mutat la un alt post din județ.

Oamenii au făcut și o petiție online prin care cer dreptate pentru tânără.

Ioana împlinise recent optsprezece ani și în spatele zâmbetelor pe care le afișa pe rețelele de socializare ar fi ascuns o dramă care o măcina. Fata se despărțise recent de șeful poliției din comuna unde locuia. Se pare că Ioana s-ar fi plâns că era bătută și maltratată de bărbatul de treizeci și cinci de ani care ar fi umilit-o inclusiv în fața colegilor săi, arătându-le poze cu ea dezbrăcată, dovadă stau mesajele pe care tânăra le-a trimis unei prietene.

”M-a distrus emoțional, e ultimul terminat, nu-l mai iert, dar recunosc că l-am iubit cel mai mult… N-am pe nimeni, n-am niciun ban.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Soția fostului finalist de la ”Puterea Dragostei”, Gabriel Vasiliu, ucisă în Olanda! Tragedia de nedescris a avut loc în timp ce fostul concurent se află după gratii- wowbiz.ro

Citeste si: Cine erau Denisa și Delia, cele două tinere ucise la Constanța pentru mașinile lor. „Șacalul” și iubita lui au fost arestați- antena3.ro

Nicoleta Danieliuc: purtător de cuvânt DGASPC Suceava: Ioana avea un loc de muncă, locuia singură într-o garsonieră. Din păcate, atașamentul față de părinți era deteriorate, mama nefiind prezentă în viața fetelor.

 

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: Având în vedere și suspiciunile privind comportamentul deontologic al unui polițist din localitate se desfășoară activități specifice și prin cadrul structurii de control intern din cadrul IPJ Suceava.

În plus, peste o mie de persoane au semnat o petiție numită ”Dreptate pentru Ioana”, oamenii își ridică semne de întrebare pentru că la locul tragediei a mers chiar ofițerul acuzat de maltratare, telefonul Ioanei a fost luat la secția unde lucrează polițistul, iar criminaliștii nu ar fi fost chemați.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si