Cei trei micuți au sfârșit într-un incendiu puternic, noaptea trecută, în Sectorul 5 al Capitalei.
Potrivit primelor informații, mama celor trei minori se afla în locuință în momentul în care a izbucnit incendiul și a stins focul înainte ca pompierii să ajungă.

Citește și: UPDATE- Trei copii și-au pierdut viața în urma unui incendiu. Tragedia s-a produs în Sectorul 5 al Capitalei. Mama copiilor, dosar penal pentru ucidere din culpă

Femeia a fost chemată la audieri

Femeia a fost chemată în fața audierilor la Poliția Capitalei. În urma cercetărilor, autoritățile au luat în calcul faptul că băiatul cel mare s-ar fi jucat cu o brichetă. Când a mers să vadă cei mici sunt în siguranță, i-a găsit intoxicați cu fum.
Medicii au făcut tot posibilul pentru a-i ajuta pe micuți, însă a fost prea târziu și au fost nevoiți să constate decesul, în ciuda manevrelor de resuscitare.

Citește și: VIDEO- Incendiu puternic și pericol de explozie la un depozit din Târgu Mureș. A fost transmis Mesaj RO-Alert

Incendiul a izbucnit în această dimineață

"În această dimineaţă, în jurul orei 5,35, am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă din strada Surduc, Sectorul 5", informează un comunicat al Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF) transmis, marţi, AGERPRES.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: O rulotă în care erau pregătite produse de tip fast-food a explodat. Un copil de trei ani a fost preluat de un elicopter SMURD

"Au fost identificate trei  victime  în camera respectivă, copii cu vârs tele de 2, 3 şi 6 ani. S-au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire, s-a constatat decesul acestora", arată sursa citată.

Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit din Voluntari

Depozitul este situat în zona şoselei de centură a Capitalei, focul fiind extins pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi. 

Citește și:  Incendiu violent, oamenii au primit mesaj RO-Alert

Pompierii au intervenit cu 16 autospeciale de stingere, 3 autoscări, 2 echipaje pentru descarcerare, ambulanţă SMURD . 

Cei ce locuiesc în apropiere sunt sfătuiți să evite zona şi să lase libere căile de acces pentru forţele de intervenţie.  

Citește și: Cadavrul acestei femei a stat trei ani într-un apartament. Laura, în vârstă de 38 de ani, avea afecţiuni psihice grave

„A fost realizat un dispozitiv de intervenţie pe laturile clădirii afectate de incendiu. Se lucrează şi pentru protejarea vecinătăţilor. Nu sunt victime”, precizează ISU Bucureşti-Ilfov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si