Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Mama si fiul disparuti la picnic au fost gasiti

O femeie cu posibile probleme psihice, care a fugit cu copilul ei de nici patru ani in padure, a pus pe jar autoritatile din Brasov. Cei doi au disparut inexplicabil de la un picnic in familie. Dupa o zi de cautari, mama si copilul au fost gasiti, dar femeia a incercat sa fuga din nou, de data asta din spitalul de pediatrie.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

ACTUALIZARE. La nici doua ore dupa ce a fost internata in spital cu copilul, femeia a incercat sa fuga din nou. De data asta singura. A fost interceptata la timp de politisti. 

ACTUALIZARE. Femeia si copilul dati disparuti au fost gasiti in viata in padurea din Valea Zizinului. Un politist care mergea cu masina a vazut-o cand a coborat din padure cu copilul. Cei doi au fost preluati de un echipaj si vor fi dusi, cel mai probabil, la spital. 

_______________________________________________________________________________________________________________________

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Este alerta in judetul Brasov unde zeci de politisti, jandarmi si pompieri caută o femeie care a disparut impreuna cu baietelul ei.

Cei doi au fost ieri la picnic cu familia, iar la un moment dat mama impreuna cu copilul de 3 ani au plecat la plimbare prin padure.

Este o adevarata desfasurare de forte in localitatea Zizin, din judetul Brasov.

Zeci de pompieri, jandarmi si politisti participa la cautarea celor doi disparuti, transmite corespondentul Kanal D, Adrian Jătăreanu.

Citeste si: Adolescentă din Dolj, dispărută de aproape o săptămână. Mesajul emoționant al bunicii fetei

Misiunea lor- inceputa ieri, la ora 18.00- e una extrem de dificila, pentru ca in zona sunt zeci de hectare de padure.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI