Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Mănăstirea Pasărea, locul unde s-ar dezlega farmece. Zeci de oameni vin să participe la slujbă "Este locul unde m-am vindecat"

Mănăstirea Pasărea este frecventată de sute de oameni care vin să participe la slujba prin care s-ar dezlega blesteme.

Redactia Stirile Kanal D,

Mănăstirea Pasărea- locul unde s-ar dezlega farmece [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mănăstirea Pasărea de lângă București a devenit neîncăpătoare pentru miile de pelerini care se duc acolo în fiecare joi pentru slujbele menite să dezlege farmece. Ritualul a devenit viral în ultima vreme pe rețelele de socializare, iar locul îi fascinează și pe cei tineri. Unii chiar au probleme, alții se duc din pură curiozitate. Din păcate, în fața mănăstirii s- a dezvoltat un adevărat bâlci cu mici pe grătar și prăjituri vândute în condiții nu tocmai igienice, a transmis Cristian Sabbagh.

Mănăstirea Pasărea, locul unde s-ar dezlega farmece

E aproape ora zece seara, iar Mănăstirea Pasărea, aflată la circa douăzeci de kilometri de București, e plină de lume afară, pe o ploaie măruntă.

Alții se grăbesc să prindă slujba vestită deja în toată țara, care se ține doar joia.

Eu mă duc pentru sănătatea la familia mea, D-zeu să ne ajute, a spus o femeie.

Oameni în suferință care doar în D-zeu își mai pun nădejdea, oameni care se tem că nu le mai merge în viață din pricina farmecelor sau a blestemelor, oameni care caută iubirea sau liniștea în casă.

Aici îi regăsim pe toți.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

E un fel de de dezlegământ, de farmece, de toate... Relația mea cu soțul meu, pentru că nu eram bine și acum suntem bine și atât am simțit să vin aici ca să pot să pot să vorbesc, să mă descarc..., a spus o femeie.

Oamenii vin de peste tot chiar și de la mare de părtare. Asta după ce slujba a ajuns virală și pe rețelele de socializare printre cei tineri.

Această mănăsire m- a ajutat nu că mult, extrem de mult... efectiv de fiecare dată când merg acolo văd locul în care eu m- am vindicat, a spus o femeie.

Mulți se duc așadar și din curiozitate cum sunt acești doi tineri.

Am auzit că e pentru dezlegarea blestemelor sau ceva de genul, dar venim să ne rugăm pur și simplu, nu venim să dezlegăm nimic... ne- a prins ploaia suntem leoară, au spus cei doi tinerei.

Mănăstirea Pasărea este printre puținele lăcașuri de cult din România unde se fac astfel de slujbe de dezlegare de farmece

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI