„A fost o dimineață magică pentru copiii de pretutindeni. Micuții care și-au lustruit bine ghetuțele s-au trezit cu o mulțime de cadouri în ele, căci Moș Nicolae a venit la milioane de copii. Iar dacă cei mici s-au bucurat din plin de ceea ce au primit, cei mari au fost mai pretențioși. Așa că astăzi, o parte dintre adulți au returnat sau au schimbat cadourile primite”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Cadouri returnate de Moș Nicolae

Copiii au găsit azi-dimineață cadourile lăsate în ghetuțe de Moș Nicolae. Iar bucuria lor a fost nemărginită.
Moș Nicolae nu i-a uitat nici de cei mari. Doar că nu toți au fost mulțumiți de ceea ce au primit, iar astăzi au luat cu asalt centrele comerciale pentru a returna sau schimba produsele.
„Ce să primesc? Niște hăinuțe și am venit să returnez, pentru că mărimea nu a fost bună”, a spus un copil.
În perioada sărbătorilor crește și numărul comenzilor online de haine, accesorii și încălțăminte. Dar multe dintre acestea ajung să fie returnate.

Citește și: VIDEO- Andreea Bălan și familia, vacanță de vis în Laponia. Vedeta viziteză tărâmul lui Moș Crăciun

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„A început ziua de luni cu o creștere de peste 40 la sută față de o zi obișnuită. Ne așteptăm să apară, bineînțeles, și retururile, mai ales când vorbim de cadouri, în special în zona magazinelor de fashion”, a explicat Raluca Radu, managerul unui retailer online.
Iar la un moment dat, returul poate deveni o problemă pentru comercianți.
„Dacă în magazinele fizice, clienții au la dispoziție până la 30 de zile să își schimbe produsul, retailerii online cer măsuri suplimentare pentru reducerea numărului de retururi.

Mai exact, taxe suplimentare sau plata înainte de livrare”, a spus Mădălina Bichir, reporterul Știrilor Kanal D.
În unele magazine care vând încălțăminte și îmbrăcăminte, retururile au ajuns și la 30 la sută din numărul comenzilor, în creștere față de anii trecuți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si