Reporter: Credeti ca se va schimba intr-un fel decizia judecatorilor? Ce sperati?

Marcel Pascu: Dumnezeu. Sper sa se faca dreptate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cel care il invoca acum pe Dumnezeu este Marcel Pascu, achitat in prima instanta. La fel a decis judecatorul si il legatura cu fratele sau, dar si cu Mario Iorgulescu. Singurul gasit vinovat atunci a fost fiul liderului gruparii, Franco Kalu, condamnat la 4 ani si 7 luni de inchisoare. Cum procurorii au contestat decizia judecatorului, acum, toti inculpatii trebuie sa se prezinte din nou la proces. Inclusiv Mario Iorgulescu, aflat in stare grava pe patul de spital, care a fost reprezentat azi doar de avocat.

Mario Iorgulescu, vizat de noi acuzații grave. Ce spun procurorii

Mario Iorgulescu ar fi luat 500 de euro cu imprumut de la un individ. Potrivit procurorilor, Mario l-ar fi facut pe tanar sa creada ca ii va returna suma datorata si l-a chemat la el acasa. Numai ca acolo s-ar fi derulat un alt scenariu: in loc de bani, Mario si-a chemat prietenii din familia Kalu, care au lovit victima cu un ciocan de snitele si l-au injunghiat.

Citeste si: Familia tânărului mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu s-a hotărât. Ce sumă cere drept despăgubire

Desi a suflat usurat dupa decizia din prima instanta in care a fost achitat, procurorii cer din nou ani grei de inchisoare pentru Mario Iorgulescu. O perioada, el a fost arestat preventiv in acest dosar.

Mario Iorgulescu mai este cercetat si in cazul uciderii unui sofer, dupa ce a gonit pe un bulevard din Bucuresti cu masina sa, un Aston Martin in valoare de 300 de mii de euro.

El este acum in stare grava la spital.

Citeste si: Mesajul familiei lui Dany Vicol pentru Gino Iorgulescu: „ Nu vine nimeni cu pistoale, cu săbii”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si