Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Mărțișorul dulce, un cadou inedit. Cum arată aceste tipuri de mărțișoare

Un cadou inedit pentru 1 martie sunt mărțișoarele. dulci. Iată cum arată și din ce sunt făcute.

Redactia Stirile Kanal D,

Mărțișorul dulce, un cadou inedit [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„De 1 martie cei care vor să iasă din anonimatul clasicului mărțișor, pot să ofere un dar... dulce. Prăjiturile cu creme delicioase și decorate cu fundă din pastă de zahăr vor fi o încântare pentru cei dragi. Cum arată mărțișoarele dulci, aflăm de la colega noastră, Ellvira Costache”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Mărțișoare dulci

Ellvira Costache: Chiar acum alături de mine se află Monica Pușcoiu, cofetar, care ne va îndulci de la începutul primăverii. Cum ne îndulcim cu aceste mărțișoare?

Citește și: VIDEO- Exercițiile pe care le facem greșit la sală. Explicațiile unui instructor de fitness

Monica Pușcoiu: Vă îndulcim cu niște mărțișoare extraordinare.

Vă propunem o selecție de tarte, fie cu ciocolată, fie o tartă reinventată, o ruladă cu spanac, mentă și lămâie, unul dintre cele mai bine vândute produse ale noastre, cu făină de migdale sută la sută, o amandină reinventată. Acest produs tradițional care la noi în cofetărie este făcut cu sută la sută făină de migdale, cu o cantitate de zahăr scăzută, cât să aibă un indice glicemic scăzut și să vă puteți bucura împreună cu întreaga familie de acest produs tradițional.
Vă oferim, la fel, popsicle, macarons în culorile mărțișorului, o selecție de snickers artizanal, decorat cu ață de mărțișor comestibilă, ruladă și dacă doriți produse fără zahăr, fără îndulcitor, există la noi în cofetărie și un astfel de tip de produse.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Ellvira Costache: Pot să spun că amandina are un gust senzațional. Aș vrea să-mi spui, te rog, cât ar trebui să scoatem din buzunar pentru așa bunătăți.

Monica Pușcoiu: Pentru așa bunătăți puteți scoate din buzunar de la 10 lei cum, ar fi pentru un popsicle sau macarons, până la 240 de lei pentru un kilogram de tort.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI