Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Mărturia cutremurătoare a tinerei înjunghiate live: „Fetița a strigat să nu mă omoare”

O tentativa de omor din Arad a fost transmisa in direct pe internet de un copil de doar cinci ani. Un barbat si-a atacat fosta iubita si pe fratele acesteia in timp ce se aflau la o petrecere. Agresorul s-a ranit apoi singur in incercarea de a scapa de politisti.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nimic nu prevestea nenorocirea care urma sa se intample. In imaginile socante transmise live pe internet apare victima, o tanara de 24 de ani, care danseaza cu mai multi barbati la o petrecere in familie.

Distractia se transforma brusc intr-o scena desprinsa parca dintr-un film de groaza. Fostul iubit al femeii intra inarmat pe geamul casei si se napusteste mai intai asupra ei.

VICTIMA: Am facut un live si el ne-a vazut pe live, si n-a mai durat mult pana a venit la noi in casa.

Citeste si: Un pensionar cu o vechime de 32 de ani de muncă nu a primit niciun leu în plus după recalculare, deși pensia trebuia să primească 800 de lei in plus. Răspunsul Casei Naționale de Pensii- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Hotelurile din toată lumea și-au dezvăluit cele mai nebunești comenzi la room service: Un turist a cerut o cadă plină cu apă Evian- antena3.ro

Barbatul era extrem de suparat pentru ca iubita plecase recent de acasa cu cei doi copii pe care ii au impreuna, un baietel de trei ani si o fetita de cinci. Cand a vazut pe internet ca femeia se distreaza cu altii, s-a urcat furios in masina si s-a dus glont la ei acasa.

Citeste si: Un tânăr şi-a înjunghiat fosta iubită live pe Facebook, în Arad: ”Nu muri, mami meu!”

Nu i-a pasat de nimic. A dat in stanga si-n dreapta, chiar si-n fratele femeii, care a incercat sa o apere.

In stare de soc, oamenii nu inteleg ce se intampla in primele secunde ale atacului. In cele din urma, barbatul care intrase peste ei cu cutitul fuge si victimele pot cere ajutor.

La toata aceasta scena greu de privit si de catre adulti a asistat fiica de doar cinci ani a femeii injunghiate si a atacatorului. Mai mult, copila transmitea petrecerea in direct pe internet. Acum, micuta va avea nevoie de ani de zile de consiliere psihologica pentru a-si putea reveni.

Citeste si: Tânăr de 24 de ani înjunghiat mortal. Mihai a fost găsit în curtea unui preot

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI