Imaginile cu anvelopele distruse arata ca oricand puteam fi martorii unei nenorociri. Din primele informatii, se pare ca aeronava care face parte din flota veche a Tarom ar fi aterizat cu rotile blocate.

Aseara, la scurt timp dupa ce aeronava Tarom care venea de la Satu Mare a aterizat pe aeroportul din Otopeni- cei 22 de pasageri au crezut ca se cutremura pamantul.

De fapt- explodasera cauciucurile- iar zgomotul puternic a bagat spaima in oameni.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

CIPRIAN COSTEA, pasager: Au fost niste zgomote si niste tremuraturi destul de interesante.Un moment de relativa panica, manifestata printr-o tacere, pentru ca nu se stia ce se intampla, a fost in momentul in care aeronava stationa si au aparut toate echipajele de interventie in jurul aeronavei. Avionul a ramas blocat pe pista, a trebuit sa se astepte cateva momente. Slava Domnului, nimeni nu a patit nimic.

Din fericire, pilotii au reusit sa controleze aeronava, care s-a oprit la timp si a fost imobilizata pe una dintre piste.

Calatorii au fost debarcati in siguranta.

Din primele cercetari se pare ca aparatul de zbor ar fi aterizat cu rotile trenului blocate, insa concluziile finale vor veni abia peste 30 de zile.

O echipa de specialisti de la Autoritatea de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile ancheteaza acest grav incident.

Incidentul vine in contextul in care compania de stat e in mijlocul unei anchete penale a procurorilor DIICOT.

Acestia suspecteaza conducerea si angajatii Directiei Tehnice ca ar fi cumparat pe bani grei de la piese neconforme pana la cauciuri uzate, pe care le-au cosmetizat ca sa para noi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si