„Ca si taxe, sunt mai legali decat multi dintre noi...”. Marturisirea vine chiar de la un taximetrist care spune, printre altele, ca raul altuia nu-i aduce lui bani mai multi!

Resemnat, un alt taximetrist recunoaste ca nu din cauza rivavilor n-are clienti. Pana sa izbucneasca scandalul, era la fel! „Merge prost si cu, si fara Uber!”.

Dupa ordonanta care a instaurat haosul pe strazi, toti au de pierdut, dar mai ales abonatii aplicatiilor de ride-sharing: din cauza soferilor tot mai putini, pretul unei curse s-a triplat.

Chiar si expusi unui cost suplimentar, clienti sunt destui.

Citeste si: Ministrul Transporturilor: Uber nu este interzis. Am discutat cu reprezentanţii platformelor electronice, lucrăm la o ordonanţă

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Neputinciosi in fata unei legi pe care o numesc nedreapta, utilizatorii aplicatiilor de ride sharing spun ca scoaterea de pe piata a serviciului preferat ii va lasa fara optiune, iar daca se va intampla, in niciun caz nu vor alege sa mearga cu taxiul.

Anca Gherle, reprezentant Clever: Doar noi, pe aplicatia noastra, am avut 100.000 de pasageri care nu au putut sa-si gaseasca masina in acest weekend.

00:38+ 00:46 cererea s-a dublat iar serviciul de ride sharing a scazut cu 25%.

Desi ordonanta are efect si in alte orase, unde functioneaza serviciile de ride-sharing, amenzile curg, se pare, doar in cazul soferilor care fac curse in regim de inchiriere in Bucuresti.

Citeste si: "Ride sharing", pe cale legala. Pe langa firmele de taxi vom avea si alte variante de transport

Suparati ca nu e la fel si in vestul tarii, taximetristii din Timisoara au protestat.

Politistii timisoreni spun ca nu fac altceva decat sa respecte legea. In urma cu doua zile, au amendat doi taximetristi care au reclamat prin 112 un sofer Uber.

Dupa ce au anulat protestul din weekend, utilizatorii aplicatiilor de ride-sharing au lansat o petitie online.
Prin acest document, initiatorii cer ca transportul in regim de inchiriere sa fie reglementat de urgenta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si