Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pieton și a rănit grav o altă copilă a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare. Agentul are de plătit celor două familii daune de sute de mii de euro. Magistrații au modificat sentința aproape în totalitate după ce în primă instanță acesta primise doar condamnare cu suspendare, însă după cumplitul accident, viața celor două familii s-a schimbat complet.

Iulian Barbu, tatăl Raisei: Copilul nu-l mai aduce nimeni înapoi, el își va executa pedeapsa, dar noi tot vai de capul nostru rămânem.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Printr-un chin greu de imaginat a trecut și cealaltă fetiță, care a scăpat cu viață. Momentul cumplit i-a dat viața peste cap atât ei, cât și părinților.

Denisa, mama fetiței rănite: În primul rând, Marina nu a trecut foarte ușor peste acel eveniment, nici acum nu pot să zic că a trecut sută la sută, mai sunt episoade în care și aduce aminte și nu e tocmai confortabil pentru ea.

Trebuia să se soluționeze totul mult mai repede, nu să dureze fix doi ani și șapte luni ca să ni se dea o decizie cât de cât corectă.

Adrian Cuculis, avocat: Există o emoție publică deosebită față de accidentele auto, care cred că i-au condus pe judecătorii de la Curtea de Apel București să pronunțe o hotărâre care s-a schimbat cu o sută optzeci de grade aproape. Aceste daune nu vor fi niciodată plătite și trebuie să le spunem celor de acasă că ele practic sunt mai degrabă simbolice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si