Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Masa de Paște, comandată online. Cei care nu au timp să stea printre raioane sau vor să evite aglomerația din magazine, apelează și anul acesta la firmele de livrări

Paștele se apropie, însă cei care nu au timp să stea printre raioane sau vor să evite aglomerația, apelează la firmele de livrări.

Redactia Stirile Kanal D,

Paștele se apropie, însă cei care nu au timp să stea printre raioane sau vor să evite aglomerația, apelează la firmele de livrări.

[Sursa foto: istock]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cumpărăturile de sărbători  au intrat pe ultima sută de metri. Cei care nu au timp să stea printre raioane sau vor să evite aglomerația din magazine apelează și anul acesta la firmele de livrări. În marile depozite e forfotă, iar angajații pregătesc cu grijă fiecare comandă. Clienții au două opțiuni, fie își cumpără ingredientele necesare și se ocupă personal de masa în familie, fie primesc acasă mâncarea deja preparată.

Masa de Paște, comandată online

Vacanța de 1 mai, combinată cu sărbătoarea Paștelui începe cu goana prin magazine. Alții sunt doar la un click distanță de cumpărăturile mult dorite. Produsele comandate au început deja să fie livrate direct la ușă.

Într-unul dintre marile depozite de lângă București e forfotă.

Andrei Popescu, manager general- Ne-am pregătit bine pentru Paște, cu o ofertă foarte bună pentru sărbătorile pascale. Cu carne de miel, cozonaci, băuturi și toate cele. Este o activitate intensă la noi în depozit. Am pregătit cantități record, 7 tone de carne de miel, față de 4 tone cât am vândut anul trecut în aceeași perioadă, prețurile încep de la 34 de lei pe kg.

Cei care nu au timp să gătească pot comanda inclusiv mâncare gata preparată. Tocmai din acest motiv și bugetul este unul pe măsură.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

,,Comercianții estimează că fiecare familie va aloca între 750 de lei și o mie de lei pentru cumpărăturile online pentru masa de Paște. Cei care nu au timp să gătească, pot alege dintr-o gama variată de produse gata preparate'', a transmis Diana Buzea, reporter Știrile Kanal D.

Andrei Popescu, manager general-   Am pregătit peste 16 tipuri de cozonaci, peste 3 tipuri de pască, pentru toate gusturile, pentru toate buzunarele, începând de la 12 lei cozonacul însiropat de 400 de grame, până la prețuri de 100 de lei.

Citește și: VIDEO- Să mâncăm corect de sărbători. Alimentele pe care abia le așteptăm, trebuie să fie consumate în funcție de câteva reguli de bază

Comenzile vin pe bandă rulantă, iar curierii sunt pregătiți să ajungă direct la clienți. Umăr la umăr cu românii, angajații străini din țările asiatice lucrează de zor pentru ca toate produsele să ajungă în timp util în casele oamenilor. În cele mai aglomerate zile din Săptămâna Mare vor fi efectuate mai mult de 4.000 de livrări.

Și grătarele sunt pregătite deja pentru comenzi. La mare căutare vor fi micii pentru ziua de 1 mai, apoi oamenii vor începe comenzile și pentru ziua de Paște.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cristian, șef de local- Bineînțeles că vedetele noastre vor fi mititeii ca în fiecare an. Avem și multe alte bunătăți pregătite pentru oaspeții noștri, cum ar fi ceafă de porc, rasol de porc și multe alte variante tot grătar pentru că el va fi specialitatea.

Și în acest caz, clienții au posibilitatea de a alege livrarea la domiciliu, pentru a savura mâncarea în propria casă alături de familie, sau vor putea să iasă în oraș ...la o masă de sărbătoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI