Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Masca, obligatorie în jurul școlilor. Măsura este obligatorie

De astăzi, masca este obligatorie nu doar înuntrul, și în jurul școlilor din județul Galați. Această măsură trebuie respectată de toate persoanele.

Iulian Ciurea,

Elevi cu masca [Sursa foto: Opinia Timisoarei]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

https://www.stirilekanald.ro/ziua-profesorului-inspectorul-general-scolar-coronavirus-20106560

De astăzi, la Galați, purtarea măștii de protecție devine obligatorie pe o rază de 100 de metri în jurul unităților de învățământ.

Pandemia se extinde. Masca obligatorie în jurul școlii, măsură importantă

Așadar, deși elevii au liber astăzi întrucât este Ziua internațională a educației, de mâine, aceștia, dar și profesorii vor trebui să-și pună măștile de protecție pe față mult înainte de a păși pe porțile școlilor. Măsura îi vizează și pe cei care sunt în trecere prin apropierea unităților de învățământ.

Citeste si: Bilanț coronavirus, luni 5 octombrie. Rămânem pe pantă ascendentă. Record negru pentru Capitală

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Decizia ca masca să fie obligatorie și în jurul unităților de învățământ a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și vine ca urmare a creșterii numărului de cazuri de infectări cu covid19 în școlile din județ.

Autoritățile au luat măsura: masca a devenit obligatorie în jurul școlii

"Vă reamintesc, la finalul lunii septembrie- tot în cadrul comitetului județean pentru situații de urgență Galați – se aproba scenariul galben de funcționare pentru toate școlile din municipiu și din alte trei localități unde gradul de incidență al infectărilor cu sars-cov-2, în ultimele două săptămâni depășise pragul de 1 la mie", relatează corespondentul Kanal D la Galați, Iuliana Chitic.

Citeste si: Țara care a învins coronavirusul. A eliminat toate restricțiile de azi

De asemenea, noi restricții sunt așteptate astăzi și la Iași. Cel mai probabil, restaurantele, cafenelele sălile de jocuri de noroc din, capitala Moldovei, vor fi închise pentru că rata îmbolnăvirilor este de peste 1,5 la mia de locuitori.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI