La serviciu si chiar in sala de operatii este din nou medicul ginecolog Roxana Dragu, de la Spitalul Judeţean Ilfov. La inceputul anului, a fost tinta unui scandal monstru dupa ce a fost audiata ca martor intr-un dosar instrumentat de DIICOT pentru trafic de organe.

Procurorii au intrat pe fir dupa un experiment bizar în care s-ar fi recoltat probe biologice din placentă şi din cordonul ombilical în cazul a 26 de gravide, in cadrul spitalului Ilfov.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Raluca Bîrsan, medicul fals de la Spitalul Ilfov!

Si nu este singurul scandal in care medicul ginecolog a tarat spitalul. Tot in aceeasi perioada, Roxana Dragu a fost acuzata ca a acoperit-o pe Raluca Barsan, doctorita cu diploma falsa, pentru a putea profesa in cadrul sectiei de obstetrica si ginecologie. Insusi ministrul Sanatatii a confirmat aceste acuzatii extrem de grave in urma controlului din februarie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Jurnalistii de la Libertatea au descoperit atunci alte adevaruri grave despre presupusul medic.

Razvan Lutac, jurnalist Libertatea: Din ce stim noi, in momentul asta, ea nu ar avea nici macar bacalaureatul.

Cele doua apareau des impreuna pe site-uri de socializare- semn ca aveau o relatie mai mult decat doar profesionala.

Medicul din scandalul anului profesează din nou. E șef de secție

Cu toate aceste acuzatii pe umeri, Roxana Dragu a reusit sa se intoarca la Spitalul judetean Ilfov si nu oricum, ci tot ca sef de sectie, iar pacientii deja asteapta la coada pentru a fi consultati.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, in luna iulie a acestui an, ca Roxana Dragu trebuie sa se intoarca la vechiul post, sef de sectie chirurgie. Cu toate acestea, decizia nu a fost definitiva. Spitalul a contestat o si urmeaza sa se judece apelul la Curtea de apel Bucuresti.

Odata cu ea, pare sa se fi intors la spital si Raluca Barsan, avand in vedere ca un angajat al spitalului nu pare deloc suprins atunci cand cineva intreaba de ea.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au inceput o ancheta pe numele celor doua doctorite pentru acuzatiit de abuz în serviciu şi complicitate la exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi in ceea ce o priveste pe Roxana Dragu şi, exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi, uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, in ceea ce o priveste pe Raluca Barsan.

Pana in acest moment, dosarul nu a fost trimis in judecata.

Citeste si: Roxana Dragu, protectoarea doctoriței false, audiată într-un dosar de TRAFIC cu celule stem


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si