Astazi a avut loc mult asteptata lansare a cartii celebrei Britney Spears.,,Femeia din mine" asa cum a fost intitulata biografia este deja un best seller si atinge unel edintre cele mai picante subiecte din viata artistei, unele complet nestiute de public, cum ar fi avortul facut atunci cand era intr-o relatie cu Justin Timberlake, transmite Cristian Sabbagh.

În timp ce făcea senzație pe marile scene ale lumii și părea că duce o viață perfectă, Britney trecea în anul 2000 printr-un episod care avea să o marcheze pentru totdeauna.

La doar 19 ani, pe când era într-o relație cu Justin Timberlake, artista a fost nevoită să recurgă la un avort, la insistențele lui Justin. În cartea sa, Britney povestește în detaliu experiența traumatizantă.

Citește și: VIDEO- Britney Spears și-a lansat autobiografia. „Nu este o carte menită să atace pe cineva, ea a avut nevoie de vindecare.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Deși s-a zvonit în repetate rânduri că Britney l-ar fi înșelat pe Justin cu coregraful Wade Robson, cântăreața face lumină și în acest caz și recunoaște pentru prima data infidelitatea sa. Se pare că melodia artistului din Cry me a river include versuri care fac referire la trădarea lui Britney

În memoriile sale, Britney scrie și despre cum a fost la un pas să ajungă în celebrul film The Notebook, ca parternera lui Ryan Gosling.

Deți Britney fusese preferată în fața Jessicăi Biel și a lui Scarlett Johansson, rolul a fost luat în final de Rachel Mc Adams. În cartea autobiografică, artista își descrie copilăria, relația defectuoasă cu tatăl său, dar punctează și momente devenite celebre, cum ar fi și sărutul cu Madonna de la Mtv music award.

Artista și-a scris biografia pentru nu mai puțin de 15 milioane de dolari, iar cartea este deja un bestseller.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si