Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Memoriile lui Britney Spears. Cartea artistei este bestseller

Cartea biografică a artistei Britney Spears a devenit bestseller imediat după ce a fost lansată.

Redactia Stirile Kanal D,

Memoriile lui Britney Spears [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Astazi a avut loc mult asteptata lansare a cartii celebrei Britney Spears.,,Femeia din mine" asa cum a fost intitulata biografia este deja un best seller si atinge unel edintre cele mai picante subiecte din viata artistei, unele complet nestiute de public, cum ar fi avortul facut atunci cand era intr-o relatie cu Justin Timberlake, transmite Cristian Sabbagh.

În timp ce făcea senzație pe marile scene ale lumii și părea că duce o viață perfectă, Britney trecea în anul 2000 printr-un episod care avea să o marcheze pentru totdeauna. La doar 19 ani, pe când era într-o relație cu Justin Timberlake, artista a fost nevoită să recurgă la un avort, la insistențele lui Justin. În cartea sa, Britney povestește în detaliu experiența traumatizantă.

Citește și: VIDEO- Britney Spears și-a lansat autobiografia. „Nu este o carte menită să atace pe cineva, ea a avut nevoie de vindecare.”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Deși s-a zvonit în repetate rânduri că Britney l-ar fi înșelat pe Justin cu coregraful Wade Robson, cântăreața face lumină și în acest caz și recunoaște pentru prima data infidelitatea sa. Se pare că melodia artistului din Cry me a river include versuri care fac referire la trădarea lui Britney

În memoriile sale, Britney scrie și despre cum a fost la un pas să ajungă în celebrul film The Notebook, ca parternera lui Ryan Gosling.

Deți Britney fusese preferată în fața Jessicăi Biel și a lui Scarlett Johansson, rolul a fost luat în final de Rachel Mc Adams. În cartea autobiografică, artista își descrie copilăria, relația defectuoasă cu tatăl său, dar punctează și momente devenite celebre, cum ar fi și sărutul cu Madonna de la Mtv music award.

Artista și-a scris biografia pentru nu mai puțin de 15 milioane de dolari, iar cartea este deja un bestseller.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI