„Cum fac chefii meniul astfel încât să-și cucerească oaspeții, știe colega mea, Mădălina Lambrinoc. Bună, Mădălina”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Meniuri inedite de Revelion

Mădălina Lambrinoc: bun găsit tuturor șefii bucătari și au dat silința pentru ca în noaptea dintre ani toate gusturile sau cel puțin cât mai multe gusturi să fie satisfăcute. Imaginile vorbesc de la sine.

Avem în față un astfel de meniu de Revelion. Ce conține el ne spune chiar acum Diana Oltean Manager. Diana, arată foarte bine, este colorat, miroase extraordinar. Ce avem aici?

Citește și: VIDEO- Revelion 2024, petrecerea premierelor în lume. În Regatul Unit și în Franța, turiștii și localnicii vor avea parte de clipe unice

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Diana Oltean: Mulțumim! Pentru noaptea dintre ani am ales o combinație între un meniu autentic dar și unul sofisticat. Șeful bucătar a pregătit un meniu bogat. La aperitiv avem nouă piese și anume spumă de pateu de pasăre, roll de pește alb cu legume, creveți tempura, ruladă de cașcaval cu nucă, cremă de șuncă cu muștar franțuzesc.

Materialul complet îl puteți urmări mai jos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si