În fața aeroportului se lucrează de zor. Parcarea a fost îngrădită, iar muncitorii și-au adus utilajele unde pasagerii obișnuiau să își lase mașinile.

Călătorii află că parcarea este închisă abia când ajung la bariere. "Excepțional, nimeni nu știe pe unde sunt intrările în parcare, unde e intrarea, unde ieșirea, unde se plătește... Nu nu e niciun indicator", spune un șofer.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Parcarea care se afla în fața terminalului de Plecări a fost închisă și va deveni în scurt timp un șantier.

Cele patru sute de locuri vor fi indisponibile, călătorii pot lăsa mașinile în parcarea din spate care are o capacitate de peste o mie cinci sute de locuri, iar în dreapta se va deschide în noiembrie o nouă parcare care va putea găzdui aproape șapte sute de mașini.

Stația de metrou ar urma să fie ridicată lângă gara Aeroportului Henri Coandă. Până când toate aceste lucrări vor fi gata în fața aeroportului va fi un șantier în toată regula.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si