Close sidebar
Close sidebar

VIDEO "Mi-au măcelărit copilul". Au fost lăsați acasă după ce au desfigurat un olimpic

Cei trei adolescenți din Botoșani care au desfigurat în bătaie un elev olimpic au scăpat cu o măsură blândă. Deși inițial au fost reținuți, procurorii au decis ulterior să îi pună sub control judiciar. Toți sunt minori și l-au bătut pe băiatul de 18 ani pentru bani.

Redactia Stirile Kanal D,

Elev olimpic, snopit în bătaie

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Elevul de 18 ani, fiul unui afacerist din Botoșani, mergea spre casă împreună cu un prieten când a fost atacat de un grup de adolescenți.

Inițial agresorii l-au lovit doar cu mere, apoi trei dintre ei i-au împărțit pumni și picioare ca să-l jefuiască.

Camerele de supraveghere i-au surprins pe bătăuși cum fug după ce l-au desfigurat pe băiat.

Citeste si: Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”! Detalii sfâșietoare- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Jurnalul muncii fără oprire într-o fermă din Germania: "Tai ceapa 3 pe 3 cm. Nu există program, nu există de luni până vineri"- antena3.ro

"Mi-au măcelărit copilul, l-au distrus. Ne pregăteam pentru clasa a XII-a, acum stăm prin spitale. Am primit un mesaj: este major, este sala de intervenție".

Lăsați acasă după ce au desfigurat un olimpic [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Victima a reușit să sune la 112, iar bătăușii care au între 14 și 16 ani au fugit. Inițial polițiștii doar i-au amendat pe părinții agresorilor, dar ulterior au fost făcute mai multe descinderi.

Suspecții au fost reținuți, însă procurorii i-au plasat sub control judiciar. Cei trei agresori au fost supuși unei expertize psihiatrice, iar legiștii au stabilit că aveau discernământ în momentul comiterii faptei.

Elevul bătut este olimpic și a avut nevoie de intervenție chirurgicală în urma incidentului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI