Giuly a reacționat, ca de fiecare dată. Robert a preferat să tacă, însă vorbele iubitei lui l-au făcut să aibă lacrimi în ochi.

Giuly a luat cuvântul de față cu toată lumea, dorind să-și apere relația și spunând că nu înțelege de ce iubitul ei este ținta tuturor. "Noi nu avem absolut niciun fel de problemă. Ne iubim, dar nu înțeleg de ce trebuie să fim judecați. Și nu înțeleg de ce Robert trebuie să fie judecat, când toată lumea de aici știe cum este el în afară.

Robert este judecat. El nu a judecat absolut pe nimeni și asta poate să confirme toată lumea. El și-a dat cu părerea sau a considerat că ceva nu este potrivit".

Giuly a reacționat vehement, Robert s-a emoționat până la lacrimi

Reacția lui Giuly l-a emoționat până la lacrimi pe Robert.

Internauții par să fie de partea lor în această luptă din casă. Nu puțini sunt cei care își arată susținerea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Citește și: VIDEO Roberta a pus punct relației cu Sebastian. Ea a izbucnit în plâns, el a răbufnit: "Nu mai pot, nu mai suport, jur!"

Citește și: „Am vrut să o rănesc. O să plec” Virginia, Robi și Andreea Mantea, întâlnire exploziv în camera roșie! Concurentul a recunoscut tot răul pe care i l-a făcut fostei iubite! Concurenta abia s-a mai putut opri din plâns

"Vot Robert și Giuly. Capul sus! Evitați șacalii", "Bravo, Giuly! Bravo, copii frumoși! Fiți puternici. Haita asta nesimțită nu trebuie să vă facă să suferiți. Curaj!", "Mi se rupe sufletul de Robert și Giuly. Rușine să le fie frustraților care nu au loc de ei", sunt doar câteva comentarii postate de fanii cuplului pe contul de Youtube al emisiunii Casa Iubirii.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si