Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Micuțul Petru a murit anesteziat cu serul care l-a ucis și pe Michael Jackson. Sute de copii, sedați cu aceeași substanță

Stomatologul și anestezistul pe mâna cărora a murit copilul de 4 ani din Pitești ar putea fi acuzați de ucidere din culpă. Deocamdată, procurorii fac cercetări in rem și așteaptă ca legiștii să le trimită raportul autopsiei, să vadă clar ce a provocat moartea micuțului. S-ar putea să fie vorba de substanța folosită la anestezie, un ser extrem de puternic care l-a ucis și pe celebrul Michael Jackson.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Petru era o minune de copil. E înfiorător cum a putut sfârși îngerul pe care în fotografii îl regăsim mereu zâmbitor lângă fratele lui mai mare. Părinții s-au dus cu el și l-au lăsat încrezători în grija Adrianei Petric, un dentist vestit în Pitești pentru o tehnică revoluționară de tratamente sub inhaloterapie.

Pentru cel mic- însă- a comandat o anestezie generală intravenoasă- care l-a condamnat la moarte.

Părinții și bunicii sunt devastați.

BUNICUL COPILULUI: Mi-a grăbit moartea, mi-a grăbit moartea, mi-a grăbit moartea!”

Înainte ca micuțul de patru ani să piară, în clinica morții au fost sedați peste 400 de copii! Ilegal, spun autoritățile. Li se administra intravenos un cocktail de substanțe.

Conținea ketamină și propofol.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Clinica stomatologică a reacționat după moartea copilului de 4 ani: "Ne dorim să înţelegem ce s-a întamplat"

Cea din urmă l-ar fi ucis și pe Michael Jackson, după cum avea să dovedească autopsia.

Este extrem de puternică și sub nicio formă nu trebui folosită pe un scaun de stomatologie, unde nu există paturi de terapie intensivă, astfel încât pacienții să poată fi monitorizați la aparate.

Dacă s-ar fi întâmplat asta probabil că Petru ar fi fost în viață acum.

Micuțul Petru a murit anesteziat cu serul care l-a ucis și pe Michael Jackson

Subtanța cu care a fost anesteziat copilul e supranumit „laptele amneziei”. De regulă, pacienții cărora le este administrată se trezesc fără dureri de cap, nu își amintesc prea multe și- în plus- nu să stări de vomă sau greață.

Cu toate că e destul de controversată în lume, în cabinetele stomatologice din România e folosită la scară largă, fără vreo autorizație.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Procurorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Deocamdată nu e nimeni pus sub acuzare, dar urmează să fie audiați toți cei implicați în acest caz terifiant: stomatologul, anestezistul și asistenții care au fost de față când copilul de patru ani a fost adormit pentru totdeauna.

Până atunci, Ministerul Sănătății spune că a suspendat activitatea clinicii de stomatologie Teddy Care. Cei de acolo- însă- fac în continuare programări la un alt sediu. Drept dovadă stă această filmare făcută astăzi cu o cameră ascunsă.

Citeste si: VIDEO| Cazul copilului mort după o vizită la dentist. Anestezistul va fi audiat de procurori

Trupul fără viață al celui mic a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie. În urma rezultatelor, procuorii ar putea să schimbe cursul anchetei și nu este exclus ca anumite persoane să fie puse sub acuzare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI