Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Mii de turiști se distrează la Sunwaves

Distractia este în floare la cel mai mare festival de muzica electronica de pe litoral.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Si în acest an, mii de turisti se distreazã si danseaza pe ritmurile muzicii, la Sunwaves! Povestea verii vine, însa, de la un german.

Peste 3000 de turisti straini au sosit in Mamaia Nord, special pentru festivalul de muzica electronica Sunwaves! Printre ei se afla si un german, care traieste cea mai frumoasa poveste de iubire cu o romanca.

Citeste si: VIDEO| Bunicul Luizei Melencu, acuzații grave la adresa anchetatorilor

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Gheorghe Dincă, un nou dosar penal?! Ce au descoperit anchetatorii în curtea criminalului din Caracal

Citeste si: Un mort în ploi diluviene la Istanbul

Germanul din imagini i-a cerut mana frumoasei romance, pe care a luat-o, apoi in tara sa natala. Toate vacantele celor doi sunt planificate de comun acord in Romania, doar atunci cand are loc festivalul Sunwaves.

Si sunt sanse pentru noi povesti in Mamaia Nord. Asta dupa ce Sunwaves a reusit sa atraga turisti din toate colturile lumii, cei mai multi dintre ei francezi.

Tinerii francezi, la fel ca englezii, sunt topiti dupa tara noastra, iar astfel de festivaluri ii unesc pe toti, in ringul de dans.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI