Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Milionar spaniol, înşelat de o româncă

Eroina unei poveşti de dragoste cu iz penal a devenit o româncă din Spania. Tânăra a reușit să escrocheze un spaniol de numai puțin de un milion de euro. Folosindu-se de farmecele sale, femeia, de meserie dansatoare, a inventat timp de doi ani diverse povești prin care a reușit să-l păcălească pe bărbatul orbit de iubire, însă totul s-a sfârșit dramatic pentru ea. A fost condamnată la închisoare.

Andreea Stoica,

Milionar spaniol, înşelat de o româncă

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Telenovela spaniolă a început în 2015 când bărbatul, cucerit de farmecele femeii s-a îndrăgostit nebunește de ea. Deși bărbatul a încercat să o cucerească cu cadouri scumpe, pentru femeie nu a fost de ajuns.

Așa că, folosindu-și imaginația bogată, a inventat tot felul de situații. Rând pe rând, ea l-a minţit pe acesta că are nevoie de bani pentru diverse intervenţii chirugicale sau chiar pentru a se reface după un accident.

Tânăra a reușit să primească de la bărbat 1 milion de euro

Românca a reuşit să inventeze, de-a lungul a doi anii, alte si alte motive ca să îi ceară bani milionarului spaniol. În total, din 2015, când s-au cunoscut și până în 2017, tânăra a reușit să primească de la bărbat circa 1 milion de euro.

Citeste si: Care este starea de sănătate a marelui actor Ion Dichiseanu?

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Calvarul a început când românca a aflat că iubitul său a rămas fără niciun ban, căci nonșalant, femeia l-a părăsit fără nicio explicație. Spaniolul a rămas, astfel, şi fără iubită, şi fără suma de 990.000 de euro pe care i-a dat. Disperat, el s-a adresat Poliţiei, iar din acel moment surprizele s-au ţinut lanţ. Aşa a aflat că toţi banii pe care el îi transferase, de fapt se aflau în contul unor persoane pe care autoritățile nu au reușit să le identifice nici în acest moment.

Citeste si: VIDEO| Bătaie generală pe aeroportul din Londra, într-un grup de români

Cazul a fost judecat de Curtea Provincială din Cantabria, iar românca a fost condamnată la şase ani de închisoare. În plus, ea va fi obligată să-i restituie spaniolului cei 922.000 de euro cheltuiţi, dar şi să plătească şi o amendă de 4.320 de euro. Pe de altă parte, avocaţii româncei spun că este „un verdict absurd” şi că, de fapt, clientei lor i s-a făcut o mare nedreptate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI