Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Milionarul american îndrăgostit de românca „Pisi”, declarație pentru Știrile Kanal D

Roxana, romanca de 23 de ani din Onesti care i-a sucit mintile unui milionar american, nu a avut o viata usoara. Cand era mica, si-a pierdut tatal, care s-a sinucis. Dupa liceu, s-a dus sa munceasca in Italia, ca sa-si faca o viata mai buna pentru ea si mama ei. Acolo a inceput si povestea de dragoste presarata cu sute de mii de euro si terminata in birourile procurorilor anti-mafia. Americanul provine dintr-o familie extrem de bogata din Florida. El a stat de vorbă, prin telefon, cu jurnaliștii Știrilor Kanal D.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Roxanei Rotaru i-a placut tot timpul sa fie in centrul atentiei. In liceu, colegii si chiar profesorii ii spuneau tot Pisi, asa cum o alinta si iubitul milionar de peste ocean. Porecla devenita renume a ajuns chiar si pe placutele de inmatriculare de la masina. Norocul a dat peste Roxana in Italia, unde l-a cunoscut pe Jay Linville, un milionar american, copil de bani gata. Povestea de viata a americanului a fascinat-o.

Jay i-a facut toate poftele si lui Pisi. Conturile ei de pe retelele de socializare sunt pline de poze din vacantele de vis pe care le-a petrecut femeia impreuna cu americanul, poze in care uneori apare si mama ei. Cand s-a hotarat ca vrea sa se stabileasca in Romania cu Pisi, milionarul a inceput sa-i toarne bani in conturi.

Un total de nu mai putin de 600.000 de euro. I-a promis romancei ca-si vor face impreuna o casa si o afacere in Romania.

Sumele mari plimbate prin conturile Roxanei le-au trezit atentia procurorilor anti-mafia, care o suspecteaza de spalare de bani, au confiscat sumele si i-au blocat conturile.

Asa au aflat anchetatorii ca americanul are o gramada de probleme cu legea in Statele Unite. Dar Pisi nu-i vede decat partile bune.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Jay Linville este ceea la noi se numeste o beizadea. Nu a muncit o zi in viata lui si toti banii pe care-i are provin din vanzarea profitabilei afaceri de familie cu gaini si oua, contra sumei de 80 de milioane de dolari. Tranzactia facuta de Jay si ceilalti patru frati ai lui a fost mentionata la vremea ei chiar de celebra revista Forbes. Banii parca i-au luat mintile lui Jay.

Americanul spune că și-a rezolvat problemele cu legea

In Pasco, Florida, Jay este supranumit „milionarul cu capul in cocaina” si cunoscut ca un om agresiv. Localnicii sustin ca ar da bani pentru a scapa de problemele cu legea.

Jay Linville: „Nu mai am niciun fel de probleme cu politia. Le-am rezolvat pe toate”.

Mai mult, unul dintre fratii sai detine un important ziar local, care, bineinteles, ocoleste stirile despre aventurile beizadelei scapatate. Jay a pierdut custodia celor opt copii pe care-i are din trei casatorii si care sunt crescuti acum de unul dintre fratii sai.

Dar cum dragostea este oarba, de partea asta a O ceanului, Pisi ii plange de mila iubitului de 63 de ani, despre care spune ca a ramas sarac, pentru ca politia romana i-ar fi inghetat si lui conturile de acolo.

Americanul însă neagă.

Reporter: Deci vă puteți folosi banii din bancile americane...

Jay Linville: Da, da, da.

Acum, Roxana este cercetata intr-un dosar de spalare de bani, pentru ca procurorii doresc sa inteleaga cum au ajuns in conturile femeii asemenea sume fabuloase si ce a facut pentru ele.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI