Pe 31 august în jurul ore 8 seara, ministrul Transporturilor Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier pe drumul național care leagă Pitești de Râmnicu Vâlcea. Demnitarul se întorcea de la Zalău cu mașina SPP.

La volanul mașinii se afla un ofițer

De precizat că misiunea unui angajat al Serviciului de Protecție și Pază începe din momentul în care îl ia de acasă pe un demnitar și se termină când îl lasă pe acesta la domiciliu sau în alt punct solicitat de acesta.

Citeste si: Se cere demisia ministrului Bode. "În loc să facă drumuri, îşi face cale liberă în trafic cu girofarul"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Din imaginile înregistrate de un motociclist se observă că şoferul ministrului a depășit pe linie continuă, gonind practic pe contrasens. Legea îi permite acest lucru doar dacă există o urgenţă.

Ministrul nu a necesitat îngrijiri medicale

În timpul acestor manevre, s-a produs coliziunea cu o altă mașină în care s-ar fi aflat turiști polonezi, ce au fost răniți ușor. Ministrul nu a necesitat îngrijiri medicale.


Apar totuşi semne de întrebare cu privire la tăcerea ministrului. Deși am făcut o solicitare, încă nu am primit răspunsul la întrebarea: care era urgenţa ministrului luni seara, la ora 8?

Citeste si: A scăpat cu viață din elicopterul prăbușit în care au murit 4 oameni, dar s-a sinucis după aceea. Motivul, uimitor

Deja a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Noi rămânem aici, la Ministerul Transporturilor şi vom reveni cu informaţii dacă vom obţine vreo explicaţie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si