Samuel Bull a fost una dintre cele 18 persoane aflate la bordul elicopterului Super Puma L2 care s-a prăbușit în apropiere de aeroportul Sumburgh, Shetland, pe 23 august 2013.

Bărbatul a supraviețuit accidentului și „a încercat curajos să resusciteze un alt pasager”, se arată într-un raport citat de Daily Mail.

Citeste si: Tineri găsiți morți într-un Logan răsturnat pe câmp

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

După accident Samuel Bull a primit tratament psihiatric regulat pentru tulburarea de stres post-traumatic. Din nefericire, patru ani mai târziu, bărbatul și-a pus capăt zilelor, fiind marcat de tragedia prin care a trecut.

Citeste si: Patron mort într-un accident cu bicicleta. Era unul dintre cei mai bogați oameni din județul Suceava

Samuel Bull a murit în East Dulwich, Londra, la 10 decembrie 2017. O anchetă desfășurată la Londra mai târziu a arătat că moartea sa a avut loc prin sinucidere.

Investigatorul Derek Pyle, care a realizat ancheta, a subliniat importanța existenței „unei alte victime în afară de cele patru care au murit în ziua respectivă, iar moartea sa a fost clar cauzată direct de accident”.

Citeste si: Câți crocodili poți vedea în această imagine?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si