Florin Cusiac, patronul firmei OLINT SRL din Rădăuți a încetat din viață în urma unui accident suferit în timp ce se afla cu bicicleta pe un deal din Volovăț, scrie Obiectiv de Suceava.

Conform mai multor surse, Florin Cusiac (45 de ani), pasionat al curselor de mountain bike, se afla duminica dupa – amiaza împreună cu mai mulți prieteni pe unul din dealurile din zonă, la un moment dat, probabil din cauza terenului accidentat, căzând de pe bicicletă.

Citeste si: Câți crocodili poți vedea în această imagine?

Patronul din Rădăuți, lovituri puternice în zona capului

Bărbatul a suferit mai multe lovituri puternice în zona capului, fiind transportat de urgență la Spitalul Județean Suceava. Cu toate eforturile medicilor suceveni, la scurt timp Florin Cusiac a încetat din viață in nopatea de duminica spre luni din cauza unui edem cerebral masiv.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Tineri găsiți morți într-un Logan răsturnat pe câmp

Compania Olint Com din Radăuţi, judeţul Suceava, cu activităţi în producţia, comerţul şi distribuţia materialelor pentru construcţii şi amenajări interioare, aparține Georgetei Cusiac, însă cel care conducea efectiv afacerea în ultimii ani a fost Florin Cusiac, fiul acesteia.

În 2019, OLINT Com SRL a avut o cifră de afaceri de 125.448.001 lei, cu un profit net de 11.294.053 lei. În cursul anului trecut, firma avea 159 de angajați.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si