Momentul în care o mireasă întârzie la nunta ei, în timp ce mii de oameni mărșăluiesc în centrul orașului Melbourne pentru a susține cauza Palestinei, a fost filmat de martori.

Imaginile cu mireasa înconjurată de domnișoarele de onoare în mijlocul unei mulțimi agitate au devenit virale pe rețelele sociale.

Citește și: De ce a murit la 26 de ani fosta concurentă Miss World, Sherika de Armas

Cununia civilă a fost amânată din cauza miilor de protestatari pro-Palestina care blocau străzile din jurul Primăriei, informează Daily Mail.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Mireasa a fost nevoită să coboare din mașină la o distanță mare de oficiul de cununii și s-a grăbit, împreună cu domnișoarele de onoare să traverseze centrul orașului, pentru a ajunge la locație.

Ce a pățit mireasa în timpul protestului pro-Palestina din Melbourne

În imaginile de mai jos, realizate în apropierea Primăriei din Melbourne, se văd sute de protestatari care susțin cauza palestiniană în războiul din Israel și Fâșia Gaza.

Bărbatul care a postat videoclipul a dezvăluit că mireasa a fost forțată să meargă pe jos o distanță considerabilă până la ceremonie, după ce mașina ei a rămas blocată în trafic din cauza protestelor.

Proteste masive în marile orașe din Australia

Aproximativ 10.000 de protestatari s-au adunat pe străzile din Melbourne pentru a susține cauza palestiniană în războiul sângeros dintre Israel și gruparea extremistă Hamas.

Un protest similar a avut loc la Sydney și a atras aproximativ 6.000 de demonstranți, care au fost întâmpinați de o prezență masivă a poliției de aproximativ 1.000 de ofițeri.

Protestatarii au cerut „încheierea masacrului” din Gaza. Polițiștii australieni i-au încurajat pe oameni să stea acasă și să se roage pentru stoparea războiului, nu să scandeze cântece antisemite, inclusiv scandări „la naiba cu evreii” pe treptele Operei, potrivit The Guardian

Mireasa, întâmpinată cu aplauze

Imaginile de la nunta întreruptă au arătat un bărbat îmbrăcat în frac, așteptând la balconul primăriei din Melbourne, în timp ce mireasa traversează cu greu piața aglomerată de susținătorii Palestinei.

Protestatarii s-au dat la o parte politicos din calea tinerei femei, unii dintre manifestanți aplaudând-o în timp ce alaiul își făcea loc încet drum prin mulțime.

VIDEO. Mireasă blocată să ajungă la nuntă de protestatarii pro-Palestina

Mireasă blocată să ajungă la nuntă de protestatarii pro-Palestina


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si