Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Miroase a Crăciun prin magazine

Deși suntem abia în luna octombrie, pe rafturile magazinelor au apărut deja decorațiunile de Crăciun. Oamenii pot cumpăra de pe acum tot ce au nevoie pentru a intra în spiritul de sărbătoare. Dar și bugetul trebuie să fie generos.

Redactia Stirile Kanal D,

Miroase a Craciun prin magazine [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Globuri, instalații luminoase, clopoței, figurine cu brazi sau Moș Crăciun, coronițe și lumânări- tot ce ai nevoie ca să intri în atmosfera de Crăciun găsim deja în magazinele de profil.

Să nu credeți că oamenii trec prin raioane cu mâinile în sân, mulți deja au început să pună în coș produsele cu iz de iarnă.

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Un izotop medical care poate distruge celulele canceroase va fi produs la reactorul 2 de la Centrala Nucleară de la Cernavodă- antena3.ro

"Mă încântă ideea destul de mult că au început mult mai devreme ca în alți ani. Având în vedere că avem copii, nu e devreme, chiar e să ne bucurăm mai mult de spiritul ăsta al Crăciunului", spune o clientă.

Un brad artificial de 1,8 metri costă 280 lei, pentru globuri, beteală și instalație scoatem peste 350 lei din buzunar, un abajur în formă de stea este douăzeci și cinci de lei. Prețurile pentru decorațiunile din ceramică variază între douăzeci și cinci și optzeci de lei.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI