Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Misterul dispariției copilului de 8 ani din Constanța se adâncește. Peste 150 de oameni îl caută

De peste 50 de ore, băiețelul de 8 ani din județul Constanta e dispărut fară urmă. Autoritățile au în vedere scenariul cel mai sumbru: micuțul ar fi căzut într-un bazin adânc, din apropierea unei ferme de animale, pe care nici acum pompierii n-au reușit să-l golească în totalitate. Mama copilului e convinsă că băiatul fugise de acasă, pentru că era bătut zilnic de tata.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Micutul Iulian, in varsta de numai 8 ani, este cautat fara incetare de doua zile si doua nopti: peste 150 de persoane- politisti, jandarmi dar si voluntari au periat intreaga zona- din centru si pana la padure. Au fost ajutati de un elicopter care a survolat deasupra localitatii, de caini antrenati dar si de o camera cu termoviziune. In zadar, insa.

Baietelul a disparut din Pecineaga sambata, in jurul orei 15:00. Tot atunci, la marginea localitatii, vecinii au gasit rolele micutului, abandonate pe un drum ce duce catre o ferma de porci. Exista posibilitatea ca Iulian sa se fi descaltat de role si sa fi mers descult, pe jos aproape un kilometru, catre ferma unde obisnuia sa se mai joace cu alti copii.

Citeste si: Ipoteză înfiorătoare în cazul lui Iulian Bițică, băiețelul de 8 ani care a dispărut la Pecineaga

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Desi rolele copilului erau un detaliu esential pentru a restrange zona de cautare, vecinii nu au alertat imediat autoritatile- ci abia ieri seara- dupa 30 de ore de la disparitie.

Asa se explica de ce abia astazi, autoritatile s-au dus in zona bazinelor cu dejectii de langa ferma de animale. Politistii ar fi gasit, pe marginea unui bazin, urme ca si cand trupul cuiva ar fi alunecat in apa.

Misterul dispariției copilului de 8 ani din Constanța se adâncește. Ce spune tatăl

Vinovat de disparitia inexplicabila a baiatului ar fi, de fapt, chiar tatal minorului. Asta spune mama copilului, divortata de barbat de ceva vreme. Femeia acuza ca micutul Iulian ar fi fugit sambata de acasa, satul de bataile primite de la tata.

Mama copilului: El acasa nu se mai duce pentru ca mama vitrega il bate, tatal il bate, la mine nu poate sa vina pentru ca il bate.

Asa am auzit de la copii.

Citeste si: Au fost găsite rolele băiatului de 8 ani, dat dispărut de peste 24 de ore

Tatal copilului- care i-a anuntat disparitia la politie abia sambata seara- neaga acuzatiile fostei neveste. Crede, in schimb, ca baietelul sau a fost rapit si poate chiar ucis de un criminal cu sange rece.

Ipoteza rapirii, pe cat de sumbra pare, este luata in calcul de anchetatori: Iulian ar fi putut fi luat de un necunoscut, la fel ca in cazul copilei din Dambovita, care a fost ucisa, in urma cu o luna si jumatate, de pedofilul olandez.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI