28 aprilie, ora 22:55 de minute- este ora exacta la care Razvan Ciobanu a murit, in teribilul accident din judetul Constanta. Asadar, in mod oficial, trupul sau neinsufletit a fost gasit de localnici dupa 8 ore de la momentul impactului.

Detaliile cutremuratoare vin dupa clasarea celor doua dosare, deschise pe numele reputatului creator de moda. Procurorii au decis, negru pe alb, ca moartea lui Ciobanu a avut loc in urma accidentului de circulatie.

Nu purta centura de siguranta si conducea, in plina noapte, cu peste 120 de kilometri pe ora.

Din momentul in care designerul a iesit de pe sosea si pana cand s-a izbit cu masina de un copac, au trecut 20 de secunde.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Raportul oficial al morții lui Răzvan Ciobanu: NU a murit pe 29 aprilie

Misterul morții lui Răzvan Ciobanu. Ce spune Laura Vicol

Chiar daca parchetul a clasat dosarul ca accident de circulatie, apropiata desingnerului- Laura Vicol- sustine ca medicii au luat in calcul doua ipoteze. Razvan Ciobanu ar fi suferit un atac cerebral sau un infarct, inainte de producerea accidentului.

Insa organele interne ale creatorului de moda au fost prea deteriorate ca sa se poata verifica aceste suspiciuni.

A ramas, insa, un mister felul in care s-a produs accidentul. Initial se vorbea despre 5 substante interzise pe care Razvan Ciobanu le-ar fi consumat in club, inainte sa urce la volan. Asa s-ar fi explicat de ce a gresit drumul catre Bucuresti si de ce a pierdut controlul volanului in timp ce gonea pe sosele, Insa dosarul a fost inchis inainte sa se faca lumina in acest caz.

Citeste si: Cutremurător! Părinții lui Răzvan Ciobanu au primit vestea, la șase luni de la moartea designerului

Inainte sa moara intr-un accident de masina devastator, Razvan Ciobanu petrecuse in statiunea Mamaia, la un festival de muzica electronica. Imaginile aparute dupa moartea sa contureaza suspiciunea ca designerul ar fi consumat, intr-adevar substante halucinogene.

Pe timpul zilei a aparut intr-un restaurant din nordul statiunii Mamaia iar martorii au povestit ca a intrat in bucataria localului si ar fi spus angajatilor ca cineva il urmareste.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si