Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Moartea Cristinei Țopescu. Când vor fi gata analizele toxicologice și când va fi incinerată

Moartea jurnalistei Cristina Țopescu ridică anumite semne de întrebare, la care trebuie să găsească răspuns anchetatorii care au preluat cazul. Acestia asteaptă rezultatele finale ale necropsiei, care ar urma să apară peste câteva săptămâni.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE:  Cel mai probabil, trupul Cristinei Țopescu va fi depus mâine, 15 Februarie, la ora 14.00, la Capela de la Cimitirul Belu! Incinerarea este programată joi.  

Analizele toxicologice preliminare ar urma să fie gata în următoarele ore, iar rezultatul final al necropsiei- abia peste trei săptămâni.

Abia după apariția rezultatelor analizelor toxicologice se poate stabili o cauză concretă a morții. Sunt multe supoziții, dar, potrivit unor surse din IML, se știe că în stomacul Cristinei Țopescu au fost găsite medicamente, mai exact analgezice și antidepresive.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citeste si: Cristina Țopescu înființase o fundație cu numele tatălui ei! Ce se întâmplă acum, după moartea vedetei de televiziune?

Moartea Cristinei Țopescu. Frații, așteptați la IML

Până când anchetatorii vor stabili cauza morții, la IML este așteptașț, astăzi, cei doi frați ai Cristinei Țopescu.

Cel mai probabil, trupul neînsuflețit al acesteia va fi incinerat mâine sau joi. Funeraliile vor fi organizate de o firmă care a fost deja stabilită.

Citeste si: Monica Pop, reacție tranșantă în cazul decesului Cristinei Țopescu:"Știu bine ce lua!"

Realizatoarea de televiziune şi prezentatoarea Cristina Ţopescu, în vârstă de 59 de ani, a fost găsită fără viaţă, duminică seară, în locuinţa ei din oraşul Otopeni.

Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o de trei săptămâni.

Cristina Ţopescu, fiica regretatului comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, s-a născut pe 4 iulie 1960, la Oradea. A urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană.

Citeste si: Legătura terifiantă dintre moartea Mădălinei Manole și a Cristinei Țopescu

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI