Cel puțin un om a murit și alți nouă au fost răniți în orașul Taichung din Taiwan după ce macaraua s-a desprins de pe clădirea de 30 de etaje și a aterizat pe strada intens populată de lângă blocul turn. 

Citește și: VIDEO. Omul fără adăpost care a salvat un bebeluș de la o moarte sigură a primit o ofertă irezistibilă

Camerele de supraveghere au surprins momentul îngrozitor în care macaraua cade din vârful acestui zgârie-nori și a aterizat peste un tren aglomerat.

Citește și: Misterul "Triunghiul Bermudelor" a fost rezolvat. Un savant știe de ce dispar vase și avioane în „Triunghiul Diavolului”

O persoană a fost ucisă și alte nouă au fost rănite grav după ce structura de mai multe tone a căzut de la o înălțime de sute de metri, potrivit The Sun.

Momentul terifiant a fost filmat

Imagini șocante surprinse de camerele CCTV arată cum brațul macaralei se rupe brusc și se prăbușește de la o înălțime de 30 de etaje peste strada din cartierul Nantun al orașului Taichung.

Macaraua căzută pe un tren de pasageri

Macaraua căzută pe un tren de pasageri

[Sursa foto: Taiwan News]

În cădere, macaraua s-a izbit de un tren, spargând geamurile și rupându scaunele din interiorul unor vagoane.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scandal în AUR. Partidul lui George Simion cere 60.000 de euro pentru un loc de deputat. Ringo Dămureanu: „Voi face un denunț"- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Din nefericire, o femeie de 52 de ani a murit pe loc în urma accidentului, fiind prinsă sub greutatea vagonului.

Când macaraua a lovit trenul, femeia a fost împinsă afară din vagon și apoi strivită sub tren, relatează Taiwan News.

Alte nouă persoane au fost rănite, inclusiv doi copii care au suferit tăieturi la picioare.

Macaraua zburătoare a ajuns pe strada intens populată

[Sursa foto: Taiwan News]

Departamentul de pompieri a declarat că opt dintre cei transportați la spital au suferit răni mai ușoare, în timp ce altul a suferit o rănire gravă la cap.

Imaginile dramatice dezvăluie consecințele îngrozitoare ale incidentului, iar autoritățile investighează în continuare cauza despinderii structurii metalice.

Imaginile video arată partea din față a trenului zdrobită cu resturi din schelă împrăștiate în vagoane.

Macaraua a rupt partea laterală a trenului, distrugând acoperișul de metal și lovind pasagerii. Potrivit rapoartelor, trenul se mișca în acel moment, dar un martor susține că tocmai se oprea în stație.

Autoritățile au oprit lucrările de pe șantierul rezidențial pe fondul unei anchete care să elucideze misterul macaralei zburătoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si