Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Momentul dramatic în care un avion cade pe un teren de golf și aproape ia în plin un jucător: "Îngrozit de frică"

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe un teren de golf din Sacramento, California, lipsind puțin ca aeronava să îl spulbere pe unul dintre jucătorii aflați în acel moment pe iarbă.

Sorin Negru,

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe un teren de golf din Sacramento, California

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În imaginile de mai jos se vede cum bărbatul aflat pe terenul de golf aproape este lovit de avionul de mici dimensiuni care s-a prăbușit cu un zgomot puternic.

Avion prăbușit pe terenul de golf

Aeronava de mici dimensiuni a căzut pe un teren de golf din Sacramento, California, aproape să lovească un jucător de golf aflat în apropiere.

Pilotul, care decolase de la baza forțelor aeriene McClellan, a suferit o defecțiune mecanică la aproximativ 150 de metri deasupra solului, potrivit Departamentului de Pompieri din Sacramento.

Deși un jucător de golf se afla în apropierea avionului când s-a prăbușit, nimeni de la sol nu a fost rănit, iar pilotul a suferit doar răni minore, conform BBC.

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Noua „mini-lună” a Pământului va orbita în jurul planetei noastre în următoarele două luni. Ce se știe despre obiectul ceresc- antena3.ro

În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, se poate vedea cum avionul ratează de puțin casele, mașinile și o persoană aflată pe terenul de golf.

Aterizare forțată pe singurul teren dintre case

Videoclipul a surprins aterizarea forțată a avionului în Complexul de golf Haggin Oaks, derapând pe teren și evitând de puțin un magazin și o cafenea.

Ethan Sison juca golf de cealaltă parte a complexului când a auzit echipajele de urgență răspunzând la accident duminică după-amiază.

„Am văzut elicoptere și mai multe ambulanțe venind aici”, a spus Sison, conform CBS News.

Avionul prăbușit este un model Piper PA-28 cu un singur motor. „Am văzut urmele de derapaj și am spus: „Ce s-a întâmplat aici?” Am crezut la început că este vorba de o mașină”, a mai spus Sison.

Echipajele de pompieri din Sacramento au răspuns rapid la accident. „A trebuit să aterizeze forțat chiar pe terenul de golf”, a spus căpitanul Justin Sylvia.

„Este ceva ce nu vedem foarte des”, a spus Sylvia. „Lucrul remarcabil în această situație este că nimeni nu a fost rănit”, a adăugat el.

Oficialii americani l-au lădat pe pilot pentru evitarea locurilor populate. „Faptul că a fost capabil să navigheze avionul până la o aterizare sigură este ceva ce nu vedem prea des”, a mai spus Justin Sylvia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI