Momentul dramatic a fost filmat și te face să te gândești cum pot avea loc astfel de scene într-o țară civilizată cum este Anglia.

Doi dintre hoți au cagule pe cap, dar al treilea, cel mai violent dintre ei nici măcar nu-și ascunde fața!

Citește și: "Ai de gând să mă împuști?" Tânăra însărcinată l-a întrebat pe polițist înainte să fie împușcată mortal- VIDEO

În imaginile de mai jos, se vede cum bărbatul îi surprinde pe hoți în curtea sa, încearcă să-i alunge, dar aceștia nu se lasă cu una cu două, ci îi distrug gardul cu mașina și îi avariază autoturismul din curte.

Scenele de vandalism, filmate 

Imaginile arată o mașină roșie marca Citroen oprind în fața unei case din Askern, Doncaster, South Yorkshire. Doi bărbați cu cagule pe cap intră în curte și scotocesc prin dubă în căutare de scule pe care să le fure.

Hoții încearcă să scoată echipamentul pe alee, moment în care proprietarul atelierului, Paul Duffy, în vârstă de 39 de ani, care lucra în casă, îi observă și iese strigând afară.

Hoții o iau la fugă și aruncă o parte din echipament, dar unul dintre huligani revine ca să se bată cu bărbatul jefuit, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tatăl a doi copii, Paul Duffy aruncă cu o scândură de lemn către unul dintre atacatori, care vrea să intre în curte și să se bată.

De furie că au fost prinși în plină acțiune și nu au putut fura uneltele, hoții dau cu spatele cu mașina în gardul casei, lovind și autoturismul parcat în curte.

În acel moment iese și soția tâmplarului afară, strigând după ajutor.

Acesta este momentul dramatic în care tâmplar îi alungă pe hoții de scule, dar nu poate să-i împiedice să-i strice gardul și să-i lovească mașina.

Duffy a povestit pentru MailOnline cum au furat un burghiu de 300 de lire sterline, dar ar fi putut pierde mii dacă nu i-ar fi prins și nu ar fi intervenit.

„Cum am venit după colț, am crezut inițial că este un șofer de livrare, puteți vedea în videoclip că merg destul de lejer”, a spus el.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

„Dar apoi instinctele m-au pus în alertă. Mulți oameni spun că nu merită să îmi risc viața și că nu ar fi trebuit să-i urmăresc, dar așa îmi câștig existența, trebuia să-mi protejez uneltele.

„Trebuia să fac ceva și nu știam dacă unul dintre ei ar putea intra în mașina lor și va lua altceva, așa că ceea ce am făcut a fost să acționez ca să-i descurajez”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si