Primarul localității Sabanalarga din Columbia a trecut prin momente inconfortabile în timpul unui discurs politic

Citește și: VIDEO: Scene șocante în gară! Mai multe femei de la curățenie iau prânzul...în toaleta bărbaților

Pantalonii lui José Elías Chams Chams au alunecat în timp ce le vorbea unor oficiali din sistemul de învățământ.

"Munca grea" l-a făcut pe primar să slăbească excesiv

Primarul a dat vina pe cura de slăbire prin care a trecut recent. "Am slăbit 8 kilograme", s-a scuzat edilul.

Potrivit presei locale, primarul a privit relaxat căderea pantalonilor în cadrul unui eveniment la Instituția de învățământ din Codesa.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Într-un interviu pentru Atlántico en Noticias, Chams a spus că primul lucru pe care l-a făcut a fost să râdă: „Nu a fost o situație dificilă, pentru că nu este prima dată când mi-au căzut pantalonii”.

Apoi, în glumă, a lămurit că a slăbit din cauza unei diete obligatorii, din cauza muncii grele pe care o depune ca primar.

a slăbit din cauza unei diete obligatorii, din cauza muncii grele pe care o depune ca primar.

Primarul a slăbit din cauza muncii grele pe care o depune ca primar. 

[Sursa foto: Captură YouTube]

„Astăzi este o zi istorică, am slăbit 8 kilograme”

Evenimentul anecdotic a stârnit râsete nu doar în rândul celor prezenți la un eveniment solemn la o școală din Sabanalarga, ci și pe internet.

Comentatorii l-au taxat pe primarul care a ajuns la o greutate impresionantă, iar ridicarea pantalonilor nu poate fi făcută fără ajutor extern.

Episodul s-a petrecut la mijlocul discursului, într-un moment în care președintele se referea la instituția care își sărbătorește 109 ani.

Citește și: Cine este Andreea Moromete, noua concurentă din "Casa Iubirii"? Băieții i-au adresat primele complimente. "Vreau altceva"

Incidentul a stârnit râsete în rândul a patru preoți care se aflau în plan secund și chiar a asistentei primarului care l-a ajutat să își ridice nădragii.

Chams a tratat cu umor momentul penibil și a spus: „Astăzi este o zi istorică, am slăbit 8 kilograme”, potrivit Zona Cero.
Primarul din Sabanalarga a fost supus unui tratament de slăbit în ultimele săptămâni, motiv pentru care hainele lui sunt destul de largi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si