A fost publicat pe rețelele sociale un videoclip îngrozitor care îl arată pe un pescar tras în apă de un rechin care stătea la pândă, potrivit The Sun.

Citește și: VIDEO: Panică la malul mării! Doi pescari din Italia au filmat un rechin în apriopiere de plajă

Incidentul a avut loc vineri în Parcul Național Everglades din Florida, în timp ce un grup de bărbați pescuiau din barca lor aflată la ape de mică adâncime.

Michael Russo, un presupus martor al momentului terifiant, a trimis filmarea la postul de știri WPLG din Miami afiliat ABC News.

Videoclip terifiant: atacul rechinului asupra unui pescar

La începutul videoclipului, pescarul neidentificat poate fi văzut aplecându-se peste barcă și întinzându-și mâna în apă înainte de a se opri și apoi scufundându-și mâna încă o dată.

Citește și: VIDEO- Rechinul care a mâncat un bărbat de viu, a fost prins. Resturile tânărului au fost găsite în stomac

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Într-o fracțiune de secundă, un cap de rechin a putut fi văzut ieșind din apă, a prins de mâna pescarului și l-a tras peste bord.

Citește și: VIDEO- Turist rus, sfârtecat de un rechin-tigru în vacanța din Egipt- UPDATE

Prietenii bărbatului au reacționat rapid, strigând: „Oprește-l! Prinde-l!" în timp ce-l trăgeau pe camaradul lor înapoi în ambarcațiune.

Ce a pățit victima atacului de rechin 

Oficialii de la Serviciul Parcurilor Naționale au declarat ulterior pentru presa că gardienii parcului și un echipaj de prim ajutor au sosit la fața locului la scurt timp după atacul rechinului.

Pescarul a fost tratat pentru răni la mână și apoi transportat cu un elicopter la spitalul Jackson South Medical Center.

Între timp, nu au fost făcute publice alte detalii despre starea mâinii pescarului. De asemenea, personalul National Park Service a spus că nu este clar ce specie de rechin l-a mușcat pe bărbat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si