Clipele de teroare din timpul unei  aterizări de urgență pe o stradă aglomerată din Nigeria au fost filmate și au devenit virale pe internet.

Potrivit Daily Mail, în mod miraculos, toată lumea a supraviețuit în urma prăbușirii și exploziei.

Citește și: VIDEO- La un pas de tragedie: Şoferul unui taxi şi clientul au ajuns la spital în urma unui accident

O aeronavă ușoară Jabiru J430 operată de Air First Hospitality & Tours survola zona aglomerată Oba Akran din capitala nigeriană Lagos, când a fost forțată să efectueze o aterizare de urgență.

Incidentul a avut loc marți, 1 august, în jurul orei locale 15:00.

Imaginile șocante arată cum avionul a lovit un stâlp de lumină în timp ce se îndrepta vertiginos către șosea, înainte de a izbucni un incendiu. Totul în apropierea unei stații de combustibil, motiv pentru care trecătorii aleargă îngroziți să se ascundă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cele două persoane de la bord- pilotul și un pasager- ar fi supraviețuit miraculos în urma accidentului, a declarat Biroul de Investigații pentru Siguranță din Nigeria.

Imaginile îl arată pe pilot ieșind din epavă și îndepărtându-se în timp ce este rănit.

Accidentul a provocat blocaj în trafic, în timp ce fumul a umplut autostrada, pompierii luptându-se cu flăcările timp de mai multe ore.

Secretarul permanent al Agenției de Stat pentru Managementul Urgențelor Lagos, dr. Olufemi Oke-Osanyintolu, a spus că pilotul și pasagerul au fost duși la spital.

Conform primelor informații, în aparatul de zbor care s-a prăbușit în fața clădirii United Bank for Africa din Lagos ar fi fost patru persoane care au fost transportate la spital.

Citește și: UPDATE- FOTO/VIDEO- Cei doi piloți ai aeronavei care s-a prăbușit în Grecia au murit. Avionul participa la operațiunea de stingere a incendiilor

Dar ulterior coordonatorul interimar al Oficiului zonal de sud-vest al Agenției nigeriene de gestionare a situațiilor de urgență, a clarificat: „La bord erau două persoane.
„Turnul de control a confirmat că la bord erau doar două persoane, nu patru. Trei cratere la fața locului au fost create de impacturile la sol".

Autoritățile nigeriene investighează accidentul pentru a stabili cauza probabilă a prăbușirii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si