În imaginile de mai jos se vede cum hoțul de mașini se plimba pe stradă așteptând ca femeia să parcheze pe aleea ei din Bexleyheath, sud-estul Londrei, înainte de a trece la acțiune.

Citește și: Un bărbat din Satu Mare a mers la cumpărături cu un card găsit pe stradă! Ce s-a întâmplat în momentul în care proprietarul a aflat tot

Poliția cercetează incidentul „șocant” care a făcut-o pe femeia în vârstă de 70 de ani să ajungă în spital după ce a fost lovită de propria mașină.

Scenele terifiante au avut loc pe strada Bowford Avenue din Londra miercuri dimineață, potrivit Daily Mail

Momentul jafului, surprins pe camerele video

Videoclipul prezentat de MailOnline o arată pe femeie parcând în fața casei și lăsând ușa șoferului ușor întredeschisă, cu contactul încă pornit și luminile de avarie clipind.

În timp ce ea se duce spre ușă, hoțul este văzut coborând dintr-un Volkswagen Golf. Bărbatul traversează strada și se urcă rapid în bolidul BMW X1 gri- un model în valoare de peste 45.000 de euro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Hoțul pornește în trombă mașina, dă cu spatele și iese în stradă. Între timp femeia vede că i se fură mașina și iese disperată din casă, însoțită de fiul ei.

Victima a încercat să-l oprească pe hoț, aruncându-se pe mașină, dar șoferul a demarat cu viteză, iar femeia a ajuns la spital, cu contuzii.

Femeia a sărit pe bolidul BMW X1 

Femeia a sărit pe bolidul BMW X1 

[Sursa foto: Daily Mail]

Ce a pățit cățelul răpit cu mașina

Nora femeii a distribuit filmarea pe o pagină de Facebook pentru a încerca să localizeze câinele și hoții care au furat mașina.

Din fericire, altcineva a anunțat pe pagina de socializare că o găsise pe Daisy rătăcind printr-un parc și a returnat-o familiei în siguranță.

Punpilas Prakenree, care a postat filmarea, a scris: „Dacă îl cunoașteți pe acest tip, vă rugăm să ne anunțați. Mașina furată era un BMW X1 LS69 LPL, iar cățelul era înuntru".

Doamna Prakenree a adăugat: „Au lovit-o pe soacra mea și pe soțul meu când au încercat să oprească mașina. Am tăiat filmările când soacra mea a fost doborâtă. Sunt scene greu de urmărit".

Membrii furioși ai grupului de Facebook i-au condamnat pe hoți după ce a fost postat videoclipul șocant. Poliția îi caută pe făptuitori.

furt bmw catel

Cățelul a fost găsit după câteva ore într-un parc

[Sursa foto: Daily Mail]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si