O femeie a fost ucisă și două persoane au fost rănite de un brad mare de Crăciun care s-a prăbușit din cauza vântului în orașul belgian Oudenaarde, au anunțat vineri autoritățile.

Citește și: Mesaje cu Crăciun Fericit 2023 pentru prieteni, rude și familie

Imaginile camerelor de securitate din presa belgiană au arătat cum bradul de Crăciun înalt de 20 de metri puternic luminat, s-a aplecat încet, iar apoi s-a prăbușit lângă o piață de Crăciun.

Tragedia a avut loc în piața istorică a orașului belgian Oudenaarde.

Cine era femeia ucisă de pomul de Crăciun

Un purtător de cuvânt al procurorului provinciei Oost-Vlaanderen a declarat că victima este o femeie de 63 de ani din Oudenaarde.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Alte două femei din același oraș au fost rănite ușor în incidentul șocant.

„Investigația se va concentra asupra faptului dacă bradul de Crăciun a fost asigurat corespunzător și se va analiza și impactul vremii”, a spus el.

Furtuna Pia, care a perturbat joi traficul în Regatul Unit și Țările de Jos, a lovit și vestul Belgiei, unde serviciul meteorologic a emis o avertizare cod galben pentru zonele de coastă.

Furtuna PIA a provocat și un deces în Țările de Jos, unde o femeie a murit vineri din cauza rănilor sale, după ce a fost lovită de un copac care a căzut, a declarat angajatorul ei, organizația de asistență medicală ZoZijn.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si