Un incident surprinzător a avut loc într-un safari cu animale sălbatice, unde o familie de americani din Texas și-a petrecut recent vacanța.

Citește și: Primul om care a murit din cauza gripei aviare

O girafă a fost atrasă de punga cu fulgi pe care o fetiță o avea în mână și a tras cu maxilarul uriaș nu doar de pungă, ci și de hainele copilei.

Jason Toten, soția lui, Sierra Robert, și copiii lor au făcut o excursie la Fossil Rim Wildlife Center din Glen Rose pentru a vedea fauna sălbatică, a povestit Toten pentru McClatchy News.

"Am avut o mică zi în familie, am zis să ieșim din casă”, a spus el.

La un moment dat, o girafă se apropie de mașina decapotabilă și devine foarte interesată de mâncarea pe care fetița o ținea în mână.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Scena a fost filmată din mașina aflată în spatele jeep-ului cu Toten și familia sa.

În imaginile de mai jos se poate vedea cum girafa a apucat-o accidental pe fetiță de bluziță și a ridicat-o în aer.

Fetița a fost smulsă de girafă din brațele mamei sale

Mămica a reacționat imediat, apucând-o pe Paisley în timp ce era ridicată în aer de girafă.

"Mi s-a oprit inima, m-am speriat al naibii de tare”, spune Jason.

Teama părinților s-a temperat repede, deoarece girafei nu i-a trebuit decât o secundă să renunțe la cămașa copilului și fetița nu a fost rănită de animalul uriaș.

"Cred că a surprins girafa. Nici nu i-a fost frică”, a spus tatăl fetiței.

Părinții au înțeles că situația a fost un accident și că girafa a intenționat să ia punga de mâncare din mâinile lui Paisley, la care fetița nu a fost dispusă să renunțe.

"A ajuns să o ia de cămașă și să o ridice din jeep”, a spus mama fetiței.

După incident, familia a dus-o pe Paisley la magazinul de cadouri, de unde micuța nu și-a dorit altceva decât un pluș cu noul ei animal preferat.

"Am intrat acolo și ce să vezi? Tot ce voia ea era o jucărie cu girafă și un tricou cu girafă”, a spus Toten. 

Toten a spus că familia lor nu este descurajată să se întoarcă la Fossil Rim și că vor merge în continuare printre animelele sălbatice "pentru că aceasta este o experiență în sine”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si