Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Momentul șocant în care o fetiță de 2 ani este smulsă de o girafă din brațele mamei

O familie din Texas a obținut mai mult suspans și adrenalină decât se aștepta atunci când experiența lor într-un safari cu animale din Africa a luat o întorsătură periculoasă. Fetița de nici trei ani aflată în jeep-ul deschis s-a trezit că este "atacată" de o girafă!

Sorin Negru,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un incident surprinzător a avut loc într-un safari cu animale sălbatice, unde o familie de americani din Texas și-a petrecut recent vacanța.

Citește și: Primul om care a murit din cauza gripei aviare

O girafă a fost atrasă de punga cu fulgi pe care o fetiță o avea în mână și a tras cu maxilarul uriaș nu doar de pungă, ci și de hainele copilei.

Jason Toten, soția lui, Sierra Robert, și copiii lor au făcut o excursie la Fossil Rim Wildlife Center din Glen Rose pentru a vedea fauna sălbatică, a povestit Toten pentru McClatchy News.

"Am avut o mică zi în familie, am zis să ieșim din casă”, a spus el.

La un moment dat, o girafă se apropie de mașina decapotabilă și devine foarte interesată de mâncarea pe care fetița o ținea în mână.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Scena a fost filmată din mașina aflată în spatele jeep-ului cu Toten și familia sa.

În imaginile de mai jos se poate vedea cum girafa a apucat-o accidental pe fetiță de bluziță și a ridicat-o în aer.

Fetița a fost smulsă de girafă din brațele mamei sale

Mămica a reacționat imediat, apucând-o pe Paisley în timp ce era ridicată în aer de girafă.

"Mi s-a oprit inima, m-am speriat al naibii de tare”, spune Jason.

Teama părinților s-a temperat repede, deoarece girafei nu i-a trebuit decât o secundă să renunțe la cămașa copilului și fetița nu a fost rănită de animalul uriaș.

"Cred că a surprins girafa. Nici nu i-a fost frică”, a spus tatăl fetiței.

Părinții au înțeles că situația a fost un accident și că girafa a intenționat să ia punga de mâncare din mâinile lui Paisley, la care fetița nu a fost dispusă să renunțe.

"A ajuns să o ia de cămașă și să o ridice din jeep”, a spus mama fetiței.

După incident, familia a dus-o pe Paisley la magazinul de cadouri, de unde micuța nu și-a dorit altceva decât un pluș cu noul ei animal preferat.

"Am intrat acolo și ce să vezi? Tot ce voia ea era o jucărie cu girafă și un tricou cu girafă”, a spus Toten. 

Toten a spus că familia lor nu este descurajată să se întoarcă la Fossil Rim și că vor merge în continuare printre animelele sălbatice "pentru că aceasta este o experiență în sine”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI