Un teren de fotbal din Illinois, situat deasupra unei mine, a fost închis după ce o gaură uriașă a înghițit pământul, lăsând un crater de peste 30 de metri lățime în mijlocul unui parc comunitar.

Citește și: VIDEO Rățușca și bobocii, la plimbare prin oraș! Șoferii chiar au dirijat și traficul pentru a proteja necuvântătoarele de pericol

Scufundarea neobișnuită a avut loc în urma prăbușirii minei de sub teren. 

Directorul de la Alton Parks and Recreation, Michael Haynes, a declarat pentru publicația Telegraph că parcul va fi închis pe termen nelimitat "din motive de precauție”.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Michael Haynes a adăugat că nimeni nu a fost rănit în urma prăbușirii și, de asemenea, niciun miner nu a fost rănit.

Momentul apariției craterului a fost filmat 

Imaginile de supraveghere au surprins momentul în care gaura de 30 de metri lățime a deschis pământul și a început să înghită gazonul artificial, dar și unul dintre stâlpii de electricitate.

Un val uriaș de praf și resturi a fost aruncat în aer deasupra terenului de fotbal, lăsând o gaură uriașă în mijlocul terenului.

"Este ca o scenă dintr-un film"

Primarul din localitatea Alton, David Goins, a precizat: "Nimeni nu era pe teren în acel moment și nimeni nu a fost rănit, acesta este cel mai important lucru”.

Parcul sportiv va rămâne închis până când inginerii și geologii vor stabili că locul este sigur.

'Așteptăm să primim răspunsuri de la mină și să vedem ce au de spus geologii și inginerii despre asta”, a spus un oficial local. "Doar ei pot determina ce s-a întâmplat, de ce s-a întâmplat, cum să prevenim repetatarea acestei situații și cum să reparăm ce s-a întâmplat aici.”

Gaura rezultată după prăbușirea minei de calcar Bluff City Minerals are cel puțin 15 metri adâncime, a spus Haynes, adăugând că peisajul arată ca "imaginile dintr-un film”.

Momentul apariției craterului a fost filmat 

Momentul apariției craterului a fost filmat 

[Sursa foto: Twitter]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si